Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Fiskars Hard Face-pannen

Denk je aan Finland, dan denk je aan het Noorderlicht, aan bossen, meren en wellicht aan Jari Litmanen. Bij Knivesandtools associëren we ‘Suomi’ echter ook voornamelijk met Fiskars. De oorspronkelijk Finse metaalfabriek die uitgroeide tot grootmacht op het gebied van scharen en outdoor-tools. Echter, naast knippen en kloven kun je met Fiskars ook koken! Maak kennis met de Fiskars Hard Face-pannenserie.

De pannen stonden al enige tijd op onze verlanglijst en we zijn trots ze nu dan ook officieel toe te mogen voegen aan ons brede pannenassortiment. Vanaf nu zijn er acht verschillende Hard Face-pannen verkrijgbaar, die voorzien in vrijwel iedere kookklus! Of je nu wilt bakken, braden, wokken, saus of hapjes wilt maken: het kan allemaal met Fiskars.

Het assortiment: acht pannen

Ons aanbod bestaat onder meer uit drie koekenpannen, met doorsnedes van 24, 26 of 28 centimeter. Deze zijn voorzien van een unieke Hardtec Superior anti-aanbakcoating, waardoor het bakken van een eitje daadwerkelijk een eitje wordt. Er zal geen enkel restje achterblijven. Je kunt de koekenpannen bovendien – evenals de overige pannen uit deze serie – gebruiken op ieder type kookplaat. Gas, inductie, keramisch, halogeen of elektrisch: allemaal geen enkel probleem.

Verder bieden we een wokpan met dezelfde handige eigenschappen als de koekenpannen, een steelpan, braadpan en twee hapjespannen (24 en 26 cm). De laatste vier worden geleverd met een deksel, die geluidloos sluit en niet blijft plakken aan het aanrecht. Daarbij kun je de handgrepen zonder ovenhandschoenen beetpakken: ze zijn tot maar liefst 300 graden bestand tegen hitte!

Meer weten over de unieke eigenschappen van deze fraaie volledig zwarte pannen? Bekijk dan gauw de Hard Face-serie!