Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

CRKT-zakmessen: betaalbaar met een custom-made gevoel

CRKT-zakmessen zijn stoer, solide en veelzijdig in te zetten. Perfect voor elke outdoor activiteit of bushcraftdag die op je planning staat. CRKT is zo'n 20 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van eigen messen en tools. De oprichter, Rod Bremer, heeft eerst jarenlange ervaring opgedaan bij andere messenmerken alvorens hij de stap maakte naar een eigen lijn.

CRKT staat bekend om zijn bruikbare messen. Je merkt aan alles dat de messen ook door gebruikers gemaakt zijn. Dit uit zich onder andere in de hoeveelheid innovaties en patenten die CRKT op zijn naam heeft staan. Onder andere het FireSafe systeem en de OutBurst-assist zijn van hun hand. Twee unieke systemen die het openen en sluiten van het zakmes aanzienlijk eenvoudiger maken. 

Bijzonder aan de CRKT-zakmessen is dat veel modellen door bekende designers worden ontworpen. Hierdoor krijgen de zakmessen een custom-made gevoel, alsof ze speciaal voor jou gemaakt zijn. Toch blijven de vouwmessen uitstekend betaalbaar. Dankzij de stevige materialen en duurzame scharnieren die gebruikt worden heb je van een CRKT-mes jarenlang plezier! 

Al onze CRKT-zakmessen vind je hier.