Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Shot Show 2020: de Zero Tolerance 0308

Nieuws

Shot Show 2020: de Zero Tolerance 0308

Shot Show 2020, een jaarlijks terugkerend evenement in Las Vegas. Wie Vegas kent heeft vast wel eens gehoord van de uitspraak ‘What happens in Vegas stays in Vegas’. Deze week is daar een grote uitzondering op. Op deze beurs showen merken en designers de nieuwste producten aan het grote publiek en vertellen ze met passie over hun toekomstplannen. Een van de aanwezige merken is Zero Tolerance. Wij zijn langsgegaan om het nieuwste van het nieuwste te bekijken en aan jullie te tonen. Enjoy!

GgraLOPyxlE

Zero Tolerance 0308

Met de release van veel geweldige nieuwe modellen als de ZT0230 en de ZT0223, in de video te zien, begint Zero Tolerance 2020 iets rustiger. Wat ze echter uitbrengen is 100% Zero Tolerance! De nieuwe 0308 is stoer, robuust en voorzien van premium materialen als CPM 20CV-staal en titanium. Met een lemmetlengte van 9,5 cm is de 0308 geen klein mes te noemen. De 0308 is een werkpaard. Gemaakt voor mensen die hun messen zwaar willen gebruiken zonder het risico te lopen dat het mes breekt of faalt tijdens het gebruiken. Zowel het G10 als het titanium van de handgreep is voorzien van een ruig geometrisch patroon. Dit staat niet alleen goed, het zorgt voor een veel betere grip op het mes. Een artistieke uitsparing bij de scharnierschroef maakt het geheel af.

Zero Tolerance 0308

Wij hopen alle nieuwe producten zo snel mogelijk op voorraad te hebben. In de tussentijd plaatsen wij meerdere topics met onze Shot Show 2020 ervaring en de nieuwste producten. Stay tuned!


Bekijk hier alle Zero Tolerance-messen

 


Lees meer