Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Victorinox nagelknipper 8.2050.B1

55 review(s)
Artikelnummer VT8-2050-B1

Reviews voor Victorinox nagelknipper 8.2050.B1

Victorinox

55 review(s)
€ 11,05
Adviesprijs€ 13,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

55 review(s)
Sorteer op:
Peter, Warnsveld

maandag 13 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ziet er erg mooi uit, zou het alleen niet voor volwassenen gebruiken,eerder voor babynagels 😄


Stefan Bickel, Nürnberg

dinsdag 9 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Coen, Giessen

woensdag 13 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een kleine aanwinst ,met grote prestaties . Mooi klein voor aan de sleutelbos,duurzaam gemaakt en een victorinox


J M P, BOADILLA DEL MONTE

vrijdag 16 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alex, Den Haag

donderdag 8 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tsja, hoe ga ik dit zeggen: mocht er ooit iemand op zoek zijn naar de koning onder de compacte nagelknippers: stop met zoeken en schaf deze aan. Victorinox is en blijft kampioen in dit soort handigheden.


o5car , Beja

woensdag 17 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alexandru Nanescu, CLAMART

maandag 14 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ivan, Meerle

dinsdag 8 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top ding,super kwaliteit. Heel klein maar erg scherp. Zeker aanraden


Patrick, Wormer

woensdag 19 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Knipt erg goed maar wat kleiner als verwacht.


Alex, Soesterberg

maandag 3 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alhoewel ik de knipper groter had verwacht, voldoet hij zeker als prima nagelknipper. Voor deze prijs zeker de moeite van het proberen waard.


Kordaat, Dordrecht

zaterdag 20 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastische nagelknipper, eindelijk een die mijn harde nagels perfect knipt en klein genoeg i om netjes aan mijn sleutelbos te hangen. als je het niet weet herken je het zelfs niet erg cool en zoals altijd bij Victorinox een betrouwbaar product!


John, Erps-Kwerps

dinsdag 18 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Degelijke kwaliteit had hem wel beetje groter verwacht


Paul, Leusden

maandag 3 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Knipt altijd recht, ideaal voor kinderen en vingers. Tenen is wat pittiger.


AK, Dordrecht

maandag 20 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Handig en kleine nagelknipper welke makkelijk mee te nemen is! Enorm scherp en dus goed voor alle nagels te knippen :) Zelfs hele dikke nagels gaat het als een raket doorheen...


Henk, Wijchen

woensdag 1 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ontzettend handig knippertje. De afgeknipte nagels vliegen niet in de ronde, maar blijven in het apparaat, zodat je ze makkelijk kan wegdoen. Topknipper.


danny, Purmerend

dinsdag 28 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg scherp knipt goed , maar is meer voor alleen de vingers . Hij is erg klein had hem groter verwacht en daarom vindt ik hem niet zo geschikt voor de teen nagels


Adriaan , Nijverdal

zondag 12 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is echt een fijne nagelknipper. Klein genoeg om aan je sleutelbos te hebben. De kwaliteit van Victorinox is uitstekend.


Deslike, Pechabou

donderdag 26 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Richard, Ouddorp

donderdag 29 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkelijk een goede en vlijmscherpe nagelknipper Zelfs de teennagels knipt hij er moeiteloos af Aanrader


Rob, Quiévrain

woensdag 21 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer VT8-2050-B1

Reviews voor Victorinox nagelknipper 8.2050.B1

Victorinox

55 review(s)
€ 11,05
Adviesprijs€ 13,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad