Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Victorinox My First Victorinox blauw 0.2373.T2 kinderzakmes

30 Reviews
Artikelnummer VT5V0.2373.T2

Reviews voor Victorinox My First Victorinox blauw 0.2373.T2 kinderzakmes

Victorinox

30 Reviews
€ 26,35
€ 31,00

-15%

Je bespaart 4,65

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

30 Reviews
Sorteer op:
Jean Most, LEMUD

woensdag 6 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

E.N., Odijk

maandag 6 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Onze kleinzoon was supertrots dat hij zijn 1e zakmes voor zijn 9 e verjaardag kreeg. Hij was een schot in de roos en ook vooral omdat zijn naam in het mes gegraveerd stond.


gerard, Drachten

dinsdag 15 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mijn zoon is er erg blij mee en heeft er een hoop plezier mee gehad tijdens onze vakantie


Anoniem, Hereford

dinsdag 6 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Rotselaar

zaterdag 3 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het eerste zakmes met gravure voor mijn dochter van 7. Bestelling verliep vlot, levering ook. Het mes is van goede kwaliteit, mijn dochter is er trots op.


pieter, Glimmen

donderdag 1 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

stevig zakmes, ook echt wel scherp, Gekocht voor scoutingkamp voor zoon van acht. naam van zoon op lemmet laten graveren. aanrader.


Dennis, Rotterdam

donderdag 7 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Best wel duur voor een kindermes, maar het is het wel waard. Ik had eerst een wat goedkoper zakmes aan m'n zoon gegeven, maar die was na een week al stuk (viel letterlijk uit elkaar). Deze heeft hij nu een maand, hij gebruikt 'm dagelijks en er is nog geen slijtage te zien.


Edgar, Tilburg

maandag 20 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer leuk eerste zakmes. Er zit ook een keykoord bij en een ketting om het zakmes aan je broek te hangen. Aanrader!!


Vvv, Nieuwegein

dinsdag 31 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een heel leuk kindermes. Precies klein genoeg voor kinderhanden, en een hele stoere uitstraling. Mooie gravure. En het hele bestelproces en afleveren is prima. Alleen vraag ik me af wanneer de reclames van k&t stoppen, want die kom ik nu op iedere website tegen...


Manu, Zutendaal

zaterdag 21 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle service en dienstverlening, niets dan lof!


Lampjager, Nieuw-Beijerland

maandag 7 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht samen met m'n zoon op locatie. Geholpen op een fijne manier. M'n zoon is trots op en dik tevreden met het mes! De kwaliteit is ondanks de prijs prima.


J.J, Barneveld

zondag 28 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi mes met goede zaag. Gekocht voor mijn 7 jarige zoon. Het lemmet laten graveren. Is mooi gedaan. Vond het een leuk idee om er een persoonlijk tintje aan te geven. Leuk en heel handig dat er een ketting voor aan de broeksriem en een keycord bij zit. Verkleint de kans op het laten vallen in het zand of dat van verlies. Leuk detail is dat het merknaam Victorinox aan een van de zijde in het transparante blauwe heft zichtbaar is. Werd de volgende dag geleverd zoals ze het ook op hun site zeggen. En dat klopt dus! Toch prettig als het dus ook zo werkt.


Anoniem, Zalk

donderdag 17 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mooi zakmes, mijn dochter (van 10 jaar) is er heel blij mee. ze vind het nog wel moeilijk om de messen eruit te krijgen en weer in te klappen ,dit gaat ook best wel zwaar voor kinderen. maar verder heel leuk zakmes en super leuk dat je de naam er in kunt laten graveren!!


frans, Beekbergen

vrijdag 16 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi zakmes voor onze kleindochter van 10. De afgeronde punt is heel prettig en na even wennen gaat het in- en uitklappen heel goed. De inscriptie op het lemmet was een topper.


diane van schie, Pijnacker

zondag 16 augustus 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

echt een topcadeau voor onze dochter van 10. Zeer snelle levering en ook het graveren van haar eigen naam is heel snel geregeld. Inmiddels hebben we een tweede besteld voor een vriendinnetje die meteen riep 'Oh die wil ik ook voor mijn verjaardag!!!"


misja, Breda

vrijdag 24 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dat de kwaliteit goed zou zijn verwachtte ik al vanwege het merk. Extra leuk was dat er een ketting voor aan de riem en een koord voor om de nek bij de prijs waren inbegrepen. Daardoor kan mijn zoontje het mes meenemen naar het bos zonder het te verliezen.


Camouflatsie, Oentsjerk

donderdag 19 februari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het mes is prima! Enige minpunt is dat het kinderzakmes in verhouding duurder is dan vergelijkbare andere victorinox modellen, zelfs met meer functies. Snap dat niet... En nee, ik ben niet deun. Grtz, Jeroen.


Bernd, Berlin

dinsdag 6 januari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Otjens, Veghel

maandag 15 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Met Freek Vonk als grote voorbeeld, kunnen onze kids wat hun betreft de jungle (lees: Nederlandse bossen) in! Met dit zeer complete mes met botte punt maar scherp snijdeel, zaagje en andere toebehoren, voelen ze zich echte avonturiers!


JvH, Chaam

woensdag 8 oktober 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi zakmes voor kinderen door botte punt.


Artikelnummer VT5V0.2373.T2

Reviews voor Victorinox My First Victorinox blauw 0.2373.T2 kinderzakmes

Victorinox

30 Reviews
€ 26,35
€ 31,00

-15%

Je bespaart 4,65

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland