Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Spyderco Para 3 C223GP zakmes

34 review(s)
Artikelnummer SPC223GP

Reviews voor Spyderco Para 3 C223GP zakmes

34 review(s)
€ 210,95
€ 217,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Afwerking lemmet: Gesatineerd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

34 review(s)
Sorteer op:
Jonathan , Winsen

woensdag 10 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniel, Wollerau

donderdag 21 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans Peter, Ostermiething

woensdag 21 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Diego, Burgos

vrijdag 8 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Neuss

zondag 26 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dave, Great Yarmouth

dinsdag 14 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

José María , A Coruña

zaterdag 29 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Philip, Buizingen

dinsdag 21 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een klassieker die ik ooit eens moest aanschaffen. Eigenlijk wel net iets kleiner of minder hefty dan verwacht. Misschien was de pm2 toch ook een goede keuze geweest. Blijft wel een volwaardig EDC met uitstekende handling. Perfect gecentreerd, super slicey. De action wat aan de stroeve kant out-of-the-box, maar met minieme aanpassing aan de schroef loopt dat uiteindelijk wel helemaal vlot.


Expensive but good , Luton

maandag 31 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fabi, Aachen

dinsdag 13 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Joost, AMSTERDAM

zondag 11 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had lang mijn twijfels om een spyderco te kopen en toen ik deze in de aanbieding zag gekocht. Zelfs volle prijs is hij het meer dan waard, heerlijke ergos goed scherp en heel fidgety (hou ik van) veel verschillende manieren van openen en makkelijk weer te sluiten.


Gerard, Wijchen

donderdag 25 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb al aardig wat messen “versleten” en had de para 3 al een tijdje op mijn wensenlijstje staan. Bij bestelling gevraagd of het mes gecontroleerd kon worden op een gecentreerd lemmet. Ik heb nu een fantastische para 3! Perfect formaat, ligt goed in de hand, scherp uit de doos en heel soepel in openen en sluiten. Misschien wat prijzig maar ik heb waarschijnlijk geen ander mes meer nodig. Aanrader!


Erik, Pernis Rotterdam

vrijdag 5 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Al jaren diverse Spyderco messen in gebruik. Allen naar volle tevredenheid, gerelateerd aan de prijs. Dit is het fijnste EDC mes dat ik in mijn bezit heb en heb gehad. - Compact - Ligt goed in de hand - Blijft goed scherp De prijs is misschien even schrikken, maar het mes is, wat mij betreft, iedere euro waard. Wel even Loctite op de schroefjes van de riemclip. Super mes!


Adrie, Geldermalsen

zaterdag 25 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Misschien wel mijn favoriete mes. Ik vind hem boven verwachting handzaam. Als linkshandige geen probleem met één hand het mes te openen en te sluiten. Het mes is vrij licht van gewicht maar voelt kwalitatief sterk. En niet onbelangrijk, erg scherp.


Chris, London

donderdag 2 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stéphane, Ottignies-Louvain-la-Neuve

maandag 2 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Très bon petit couteau. Spyderco est assez cher mais fabrique de bon couteaux.


Matthias , Moers

vrijdag 15 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

AM, Courtisols

donderdag 9 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Staber, Boneffe

dinsdag 16 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Badger, March

donderdag 9 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer SPC223GP

Reviews voor Spyderco Para 3 C223GP zakmes

34 review(s)
€ 210,95
€ 217,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Afwerking lemmet: Gesatineerd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad