Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Shapton Glass Stone slijpsteenset korrel 500, 2000 en 8000 grit, 50308

10 review(s)
Artikelnummer SJ50308

Reviews voor Shapton Glass Stone slijpsteenset korrel 500, 2000 en 8000 grit, 50308

10 review(s)
€ 180,00
€ 239,00
-25%Je bespaart 59,00
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Korrelgrootte leverancier: 1,84 micron, 2000, 29,4 micron, 500, 7,35 micron, 8000, coarse, medium, super fine
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

10 review(s)
Sorteer op:
RTB, Granada

dinsdag 12 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

José, Zaragoza

dinsdag 16 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

José Blanco, Zamora

maandag 1 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

robin hughes, Farnham

dinsdag 31 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bram, Broechem

dinsdag 9 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ben eerst (2017) gestart met een basis slijppakket van Skerper, maar het slijpen (koksmessen, santoku's) ging echt moeizaam en vroeg enorm veel tijd. Of het lag aan de techniek, dat kan ook. Overstag gegaan voor deze prachtige slijpstenen van Shapton. Slijpen gaat pakken sneller (3 messen met 3 stenen op nog geen 20 min !), soepeler, is minder vuil en geeft een vlijmscherp resultaat. Beter dan ik verwacht had !


Quincy, Scheulder

maandag 27 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Shapton glass is prijzig maar lijkt het tot dusverre wel waard te zijn. De stenen slijpen de keuken messen goed en laten goed merken als je houding niet goed is ivb geluid en weerstand In een 1,5 uur al mijn keukenmessen een nieuwe edge gegeven en na het slijpen van mijn keukenset zijn de stenen nog niet zichtbaar vervormt.


Adrian, Leamington Spa

vrijdag 17 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

d simpson, scarborough

dinsdag 8 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marta Torres, London

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Juan**, London

donderdag 21 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer SJ50308

Reviews voor Shapton Glass Stone slijpsteenset korrel 500, 2000 en 8000 grit, 50308

10 review(s)
€ 180,00
€ 239,00
-25%Je bespaart 59,00
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Korrelgrootte leverancier: 1,84 micron, 2000, 29,4 micron, 500, 7,35 micron, 8000, coarse, medium, super fine
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad