Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Opinel zakmes No. 08RV, roestvast staal, lemmetlengte 8,5 cm

75 review(s)
Artikelnummer OP008-RV

Reviews voor Opinel zakmes No. 08RV, roestvast staal, lemmetlengte 8,5 cm

75 review(s)
€ 10,25
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

75 review(s)
Sorteer op:
Giancarlo, Halle

donderdag 18 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Geoffrey Forshaw, Bournemouth

woensdag 30 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jimmy, Nijmegen

woensdag 16 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lichtgewicht, scherp en een klassieke uitstraling. Dit Opinel-zakmes heb ik in mijn werktas bij me om even een pakketje te openen of een stuk fruit te snijden. Bij het openen en vergrendelen heb je beide handen nodig en soms gaat dat wat ongemakkelijk als je wat gladde handen hebt. Prijs-kwaliteitverhouding is geweldig.


Tom Steenberg, Slangerup

dinsdag 16 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Elly Van Damme, Wachtebeke

woensdag 10 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een praktisch en snijd perfect,en ideaal om mee te nemen klein en compact!!!


Periklis, Larissa

vrijdag 27 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

liesbeth langeveld, Arnhem

dinsdag 24 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

gewoon goed gereedschap, doet wat ie moet doen!


Marc Vandepladutse, Brugge

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stevig en mooi ouderwets zakmes. En vlijmscherp.


Sander, Houten

woensdag 7 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi vormgegeven, ligt goed in de hand. Fijn dat het mes te vergrendelen is. Mes zelf had scherper gemogen.


schlei, Kappeln

donderdag 25 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wille Jean , Liège

zaterdag 13 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

dv, tremblay en france

vrijdag 5 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

A Huisman, Woerden

vrijdag 4 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

gekocht voor mijn vader die was zijn oude antieke zakmes kwijt,dus nu een nieuwe in oude stijl.en erg blij ermee


Mr hatch , Eastleigh

maandag 24 juli 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Veenendaal

vrijdag 10 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Marianne , Apeldoorn

woensdag 20 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit mes is licht van gewicht. Je kunt opinel messen uitzoeken op lengte. Dus past goed in de hand. Voor de rest: Het mes is vlijmscherp, goed te vergrendelen en makkelijk mee te nemen in de broekzak of tas.


Yvonne van der zee, Herwen

vrijdag 17 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ben al heeeeeel lang bekend met het product, ben heel blij dat ik het nu in Nederland kan kopen.


orhan, wondelgem

vrijdag 3 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik ben zeer tevreden het was de beste keuze dat ik gedaan heb goede service kun je goed volgen waar en wanneer het is bedankt mvg


Garth Flack, Yarm

donderdag 19 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Priscilla, Chichester

woensdag 20 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer OP008-RV

Reviews voor Opinel zakmes No. 08RV, roestvast staal, lemmetlengte 8,5 cm

75 review(s)
€ 10,25
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland