Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Opinel zakmes No. 08RV, roestvast staal, lemmetlengte 8,5 cm

96 review(s)
Artikelnummer OP008-RV

Reviews voor Opinel zakmes No. 08RV, roestvast staal, lemmetlengte 8,5 cm

96 review(s)
€ 11,20
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

96 review(s)
Sorteer op:
Jef, Hoogstraten

zondag 7 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goed produkt, traditionele kwaliteit,


Jef, Hoogstraten

woensdag 27 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goede traditionele kwaliteit.


Alice, Eindhoven

vrijdag 15 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

I bought this Opinel as my first edc kinfe and I love it. I like that it's cheap and simple and iconic and does the job. I have used it to carve wood too, the blade is thin and sharp.


L. Berger, Murrhardt

maandag 26 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

PATRICK, MARMAGNE

dinsdag 6 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ivo, Beetsterzwaag

zondag 24 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede kwaliteit voor de prijs. Vlijmscherp mes.


Prutspap, Begijnendijk

vrijdag 22 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik deel deze graag uit aan troglodieten die denken geen zakmes nodig te hebben. Er is er nog geen teruggekomen.


Robb, Eck en Wiel

woensdag 20 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een fantastische mes, gekocht onder tijdsdruk als cadeau (!) en gelukkig zonder problemen snel geleverd. Heel tevreden met Knives and Tools, zal ongetwijfeld weer hier iets bestellen.


Ronald, Zoetermeer

zondag 27 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gewoon een topmes. Ziet er goed uit. Is zeer functioneel. Makkelijk mee te nemen. Goed zelf te slijpen. En bovenal scherp.


Luana, Londerzeel

maandag 31 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hele goede zakmessen, stevig, mooi afgewerkt. De messen zijn scherp en openen/sluiten vlot. Er is ook een veligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de messen niet vanzelf dicht gaan terwijl je ze gebruikt..


John Murphy, TUAM

donderdag 27 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mart, Herveld

donderdag 22 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Doet wat hij moet doen. Korteweg prima


Oliver , Chulmleigh

zondag 21 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rick, Berlin

dinsdag 18 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

caroline, Lage Vuursche

woensdag 14 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een opinel stelt nooit teleur! Geweldig mesje


JJA Sijtsema, Nijmegen

maandag 28 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ondanks de nostalgie nog steeds een niet weg te denken zakmes.


Erik, Nieuwerkerk aan den ijssel

zondag 30 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gewoon een top zakmes! Prijs/kwaliteit ga je niks beters vinden lijkt me. Even zoeken naar de perfecte maat dat is een beetje persoonlijk.


Chris, Leidschendam

donderdag 13 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig mes voor de prijs. Super scherp en snijdt heerlijk. Ligt ook goed in de hand. Voor dit geld zou iedereen er een moeten hebben.


Bart, Amsterdam

maandag 19 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima!!


Karel, Linden

vrijdag 9 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

net wat ik zocht, uitstekende kwaliteit voor de juiste prijs


Artikelnummer OP008-RV

Reviews voor Opinel zakmes No. 08RV, roestvast staal, lemmetlengte 8,5 cm

96 review(s)
€ 11,20
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad