Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Mora Pro S, 12242

32 Reviews
Artikelnummer MO12242

Reviews voor Mora Pro S, 12242

Mora of Sweden

32 Reviews
€ 11,95
€ 13,95

-14%

Je bespaart 2,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

32 Reviews
Sorteer op:
julien frech, Forcalquier

woensdag 30 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jerome, labastide rouairoux

woensdag 30 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

NJ, Gouda

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes, kwaliteit die je van Mora mag verwachten, goed formaat, mes wat je standaard in huis wilt hebben.


Tijmen van Es, Putten

dinsdag 11 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed mes met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Houdt fijn vast bij het houtsnijden en is eenvoudig te slijpen door de scandi-grind.


Frédéric Vandermeeren, Grayan et l hopital

dinsdag 4 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

hugues Desmettre, Montauban

vrijdag 25 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Julien Chatonnier, Montreuil

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

James Milton, Bexhill on sea

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Denis MEUNIER, douvres

dinsdag 16 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jochen K., Hamburg

vrijdag 26 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

SCUDIER Gilles, GRENADE

donderdag 25 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Delphine Milet, Vichy

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hidde, Eindhoven

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ralph Neuhäuser, Kirchenthumbach

dinsdag 12 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

raf droogmans, heusden-zolder

maandag 11 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een Mora, in zijn soort een van de besten zeker als men naar prijs/ kwaliteit kijkt. Bijna niet te geloven dat het nog in Europa gemaakt word.


David, Uithuizen

zaterdag 9 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Helemaal perfect!


Anoniem, FEYTIAT

donderdag 7 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Braunschweig

woensdag 25 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

schlei, Kappeln

zaterdag 16 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mike, Arnhem

maandag 21 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Doet zn werk goed, erg scherp, rigide en licht. Blijft ook erg lang scherp, waar ik normaal gewend ben bij een nieuw mes eerst deze eerst nog bij te scherpen op een whetstone bleek dat bij dit mes niet nodig. Het heft ligt erg goed in de hand en zal niet snel wegglijden. Het holster dat er bij word geleverd is ook erg duurzaam en werkt effectief en simpel. Voor dit geld is het een koopje.(kan haast niet beter)


Artikelnummer MO12242

Reviews voor Mora Pro S, 12242

Mora of Sweden

32 Reviews
€ 11,95
€ 13,95

-14%

Je bespaart 2,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland