Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor FireSteel Fire starter Army 2.0, oranje

29 review(s)
Artikelnummer LMF-FSA-O

Reviews voor FireSteel Fire starter Army 2.0, oranje

29 review(s)
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

29 review(s)
Sorteer op:
Aurélien, La Chapelle Basse Mer

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marc Mourrieras, Bordeaux

maandag 11 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

BRUNO ROUPPERT, JUVISY sur ORGE

maandag 7 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Richard Turmeau, Paris

donderdag 3 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ilse, Veldhoven

donderdag 3 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geeft heel gemakkelijk vonken af. Krijg snel vuur


Simon, Eeklo

zaterdag 3 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt perfect !


Aardrups, Naaldwijk

zaterdag 24 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vaker gekochte magnesiumstick. Na enige oefening kun je hiermee goed vuur maken. Ik gebruik liever een scherpe (geslepen onder een hoek van 90 graden) achterzijde van een mes dan de bijgeleverde schraper. Maak wat berkenbast fijn of maak houtstof van fatwood en zonder veel schrapingen vat je tinder vlam en heb je een vuurtje. De oranje kleur is handig. Mocht dit attribuut op de grond vallen in het bos of bij schaars licht, je vindt het gemakkelijk terug door dat fluorescerend oranje.


Tasubi, VEUREY-VOROIZE

dinsdag 26 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Philippe M, CACHAN

woensdag 11 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michiel, Woerden

zaterdag 16 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leuk ding en geeft goede vonken. Nog niet heel makkelijk om zelf een vuurtje aan te krijgen ermee, zal de nodige oefening vragen want het is meer dan gewoon ff vonken boven wat hooi of houtkrullen. Als je het leuk vind zoals ik om wat te spelen en experimenteren met zelf vuur maken zonder lucifers of aansteker, kopen dit ding! Als ik dan een nadeel moet noemen is het dat de handgrepen voorgevormd zijn voor je duim, vingers, ansich handig voor grip maar zo gebruik ik wel iedere keer dezelfde kant van de stick en zul je em minder snel rondom afslijten.


Anoniem, JUVISY sur ORGE

vrijdag 23 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniel, Putte

woensdag 12 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fire steel is prima ,alleen schraper valt wat klein uit,maar dan heb je nog altijd je mes bij . Levering top.


Herman B, Enschede

vrijdag 6 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede en werkzame fire stick.Al eerder de coconut versie gekocht voor mij en mijn kleinzoon .Uiterst effectief.De oranje versie : ziet men beter als men deze neerlegt of verliest .Zeer aan te raden .


Aardrups, Oegstgeest

dinsdag 13 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie oranje, dus goed zichtbare firesteel. Hiermee maak je prima vonken nadat de beschermende coating eraf is. Mijn tip: een doosje watten met vaseline er doorheen bij je hebben. Dan heb je nauwelijks vonken nodig om een vuurtje te maken.


Sjoerd, Sassenheim

vrijdag 26 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima firesteel. Vonkt goed, zeker na een paar keer gebruik als de coating eraf gesleten is. Zeker een aanrader.


Titi, Saint-Mandé

dinsdag 23 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bart, Sint-Katelijne-Waver

zaterdag 13 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een regen van vonken. Zeer goed vuurstaal voor de beginner ( vrij zacht staal) en geliefd bij de doorwinterde "pyromaan" ;) Kortom je steekt je BBQ nooit meer aan met lucifer of aansteker :)


Dirk, Herzele

zondag 24 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

werkt perfect, en oranje vind je net iets makkelijker terug in het bos of tussen lang gras.


B.Weber, Rohrbach

dinsdag 15 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Joachim D., Anet

woensdag 6 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer LMF-FSA-O

Reviews voor FireSteel Fire starter Army 2.0, oranje

29 review(s)
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland