Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Ledlenser M7R.2

18 Reviews
Artikelnummer LLM7R

Reviews voor Ledlenser M7R.2

Led Lenser

18 Reviews
€ 109,00
€ 139,00

-22%

Je bespaart 30,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

18 Reviews
Sorteer op:
Cristel Sieuw, Enghien

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wim de Ridder, Koewacht

dinsdag 24 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima zaklamp.


Klaas Kooistra, Westergeest

dinsdag 7 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top zaklamp!!


Aleksandr Ebert, Berlin

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

frans goddijn, Amsterdam

vrijdag 26 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend ding. Krachtig, klein en een slim klein USB oplaadsnoer dat magnetisch 'klikt'.


Vincent de Jong, Papendrecht

maandag 11 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Maybe more expensive than other equipment,. But this is quality equipment.


Matthe Mackloet, Oude-Tonge

dinsdag 3 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi en voldoende licht bij donkere werkzaamheden, kan tegen een stootje en lange levensduur van de batterij.


Anoniem, Veeningen

dinsdag 30 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bernd Specht, Eilenburg

dinsdag 23 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henri Beukeveld, Coevorden

woensdag 17 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super zaklantaarn. Voelt en ziet er solide uit. Makkelijk te focussen. Qua formaat ligt hij perfect in de hand. Het opladen is super handig. Dit gaat via USB aan de ene kant en een magneet aan de lantaarn kant. Ik ben blij met het product!! Goede prijs en nette afhandeling via knivesandtools!!


Anoniem, Ochtrup

dinsdag 21 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Norbert , Flarchheim

maandag 13 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hermannus, Sellingen

woensdag 1 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

dit is de derde die we aanschaften, niet omdat de vorige het hadden begeven, maar als goed en betrouwbaar cadeau voor een familielid


Tomasz Grzybek, Kozieglowki

zaterdag 28 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

eric, bilzen

dinsdag 4 juli 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Guido , Saint Nazaire

vrijdag 5 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

A. Redert, Stellendam

woensdag 5 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie om te zien, geeft nog een immense hoeveelheid licht ook. Focussen bundel is uiterst prettige, handig en makkelijk te bedienen. De bediening van de verschillende opties door ik weet niet hoeveel keren te drukken vind ik minder. Deze lamp is er ook nog in de profi serie. /die heeft achteraf meer mijn voorkeur daar deze niet al die moeilijk opties heeft. Maar goed als je dat leuk vindt moet je deze nemen. Met een beetje inspanning kom je daar wel uit. Het opladen gaat ook geweldig. Al met al, een schitterende lamp


Tom, LAGNY SUR MARNE

woensdag 26 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer LLM7R

Reviews voor Ledlenser M7R.2

Led Lenser

18 Reviews
€ 109,00
€ 139,00

-22%

Je bespaart 30,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland