Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Le Creuset pannenkoekenpan/crêpe pan 27cm, zwart

11 review(s)
Artikelnummer LC20136270000460

Reviews voor Le Creuset pannenkoekenpan/crêpe pan 27cm, zwart

11 review(s)
€ 109,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

12 review(s)
Sorteer op:
Camille FAUCHÉ, Montastruc

vrijdag 18 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M. Bryant, Dorchester

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

André Van Hecke, Zele

maandag 5 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

echt perfect!!!


Erna, Oostzaan

zaterdag 16 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Echt heel blij met deze crepepan. Het is weliswaar mijn allereerste, maar het bakken ging al meteen bij de eerste pannenkoek supergoed (ik gebruik kokosolie). Het verdelertje voor het beslag werkt ook erg goed. En ik vind hem zeker ook groot genoeg. Topproduct!


Pulsar, Zwevegem

vrijdag 3 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel fijne pan. Lekkere pannekoeken....eindelijk. De enige echte


Christophe Strappazon, tertre

maandag 7 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Regarding the product quality, Le Creuset says it all ! Very good product and packaging. Knives and tools has been very professional, the packaging was well done, shipping was quick and free of cost. The price was even better than what Amazon proposes. I do recommend Knives and Tools for your next purchases.


Anoniem, Oxshott

dinsdag 16 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Stuttgart

zaterdag 13 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Amy B., Apeldoorn

woensdag 15 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Met deze pan kun je perfect Franse crepes bakken. Hij wordt mooi egaal heet (gietijzer is echt een fantastisch product) en geeft de crepes een mooie bruine kleur. Bakt niet snel aan. even puzzelen met de hoeveelheid beslag en de gas-stand en dan gaat het als een trein. Ook fijn, vind ik persoonlijk: we hebben nu een pan die we echt alleen voor pannenkoeken gebruiken. Wel zo lekker...


Nadina , Birmingham

maandag 13 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M, milton Keynes

zondag 11 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Femke, Voorburg

zaterdag 29 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

In eerste instantie leek hij wat klein (24 cm) maar hee, ern pannenkoek moet ook niet veel groter want dan past hij niet op een bord! Er hoeft bijna geen olie in, - als je er beslag in doet bakt de pan vanzelf! Ook al gebruikt voor omelet en werkt heel goed. Voor roerbakachtige dingen moet je hem niet willen gebruiken want dan gaat t over de rand.


Artikelnummer LC20136270000460

Reviews voor Le Creuset pannenkoekenpan/crêpe pan 27cm, zwart

11 review(s)
€ 109,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland