Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fontenille Pataud 12cm L12PCN zwart buffelhoorn, Laguiole zakmes

11 review(s)
Artikelnummer FPL12PCN

Reviews voor Fontenille Pataud 12cm L12PCN zwart buffelhoorn, Laguiole zakmes

11 review(s)
€ 149,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

11 review(s)
Sorteer op:
Anthony , Lincoln

dinsdag 4 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ken Decleer, Adegem

donderdag 21 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer mooi mes! Een van de mooiste in m'n collectie! Wordt relatief scherp geleverd maar het meegeleverde foedraaltje vind ik wat aan de slappe kant. Ik heb zelf nog een andere (robuustere) foedraal met een riemclip besteld (van fontenille Pataud zelf). Het lemmet is prachtig gepolijst en is scheermes scherp te slijpen. Het enige nadeel aan het lemmet is (vooral als je je mes altijd proper wil houden zoals ik) dat er zeer snel vingerafdrukken op het lemmet zichtbaar zijn. De buffelhoorn is ook van zeer goede kwaliteit en is een zeer mooi en slijtvast materiaal. Heb mijn mes ook laten graveren en dit is ook zeer mooi geworden! Hij is draagbaar als EDC mes maar dan komen er vrij rap krassen op het lemmet en hij is ook niet echt heel snel te openen. Het mes is ook iets te duur en iets te zwaar naar mijn mening voor EDC, geef mij daarvoor maar een goedkoper en lichter mes. (Zoals de Böker Plus Urban Trapper Cocobolo die ik hier ook besteld heb ;-) ) Ik gebruik hem zelf meer als ik op restaurant ga of als ik ergens naartoe moet in kostuum, dan gebruik ik hem als gentleman mes. Kort samengevat: Prachtig mes, zichtbaar vakmanschap in de kunst van het messen maken! Voor mij iets minder geschikt als EDC maar toch zeker een aanrader!


André, Goes

dinsdag 16 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Koen, Tilburg

zaterdag 4 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prachtig vormgegeven mes, vlijmscherp, zeer degelijk. Laatst uit eten naar een steak-house en dit mes meegenomen. het mes snijdt bijna als vanzelf door het vlees! Dit zal zeker niet mijn laatste lagouile zijn.


Anoniem, Utrecht

woensdag 6 november 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Best knife you will ever have....


Wout, Heemskerk

zaterdag 23 februari 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

In 1 woord fantastisch. Kwalitatief een zeer mooi mes, ik gebruik 'm vooral als tafelmes. Ook de levering en service was zeer goed. Inmiddels heb ik ook het Eden slijppakket om dit mes en mijn keukenmessen op 't scherpst van de snede te houden!


Mike, Kerkrade

vrijdag 3 juni 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima zakmes en vooral ook door de leuke vaderdagaktie (gegraveerde initialen in de rug van het mes) zeer de moeite waard. Mes is goed scherp bij aflevering en kan ook makkelijk weer geslepen worden. Ik had een riemholster meebesteld en aanvankelijk de verkeerde maat gekregen. Service was weer perfect! In korte tijd en zonder problemen omgeruild voor passend exemplaar.


Math Bastiaens, Veldhoven

vrijdag 16 juli 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb meerdere Laguiole messen, maar dit hoort zeker bij de top. Heel mooi afgewerkt mes. Prima qua formaat. Snelle en correcte afwikkeling van de order. Ik overweeg dan ook om ook het Fontenille Pataud Sports mes aan te schaffen.


kees, Nieuwveen

woensdag 19 mei 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik ben erg tevreden met het zakmes werkeijk heel mooi gemaakt iets dat blijft voor het leven . De bestelling ging prima en snel, zat alleen een ander foudraal bij dit wordt nu ongeruilt. Ook de service is top .


Geoff Willers, Echt

zondag 21 maart 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Beautiful knife. Poor presentation/packaging, plastic envelope & wrapping paper doesn't do it for me.


Johan. , Rijssen

dinsdag 17 februari 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na vele messen te hebben bekeken bij knives and tools is mijn keuze gevallen op de fontenille pataude. Het is een prachtig mes met een hele mooie afwerking, en dat met de hand gemaakt! Je voelt de degelijke kwaliteit als je het in de hand hebt. Het mes was bij aflevering ook vlijmscherp. En gezien de groote het perfecte zakmes om dagelijks bij je te hebben. En voor de echte messen liefhebber een aanrader, zeker voor deze prijs. En de aflevering door knives and tools was ook perfect.


Artikelnummer FPL12PCN

Reviews voor Fontenille Pataud 12cm L12PCN zwart buffelhoorn, Laguiole zakmes

Fontenille Pataud

11 review(s)
€ 149,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland