Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fenix TK20R V2.0 oplaadbare zaklamp, 3000 lumen

57 review(s)
Artikelnummer FETK20R

Reviews voor Fenix TK20R V2.0 oplaadbare zaklamp, 3000 lumen

57 review(s)
€ 129,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

57 review(s)
Sorteer op:
Marc, Lierde

dinsdag 13 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ongelooflijk die lichtsterkte. Je hebt het gevoel er dreigend mee over te komen. Gemakkelijk weg te steken. Kwaliteit !!


Wim, Leuven

maandag 12 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer krachtige en professionele zaklamp. Heel stevig en oerdegelijke ontwerp. Super tevreden.


Peter, Enkhuizen

zondag 19 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede zaklamp handig formaat


Max, Reusel

donderdag 9 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super zaklamp heb hem aangeschaft voor een reis van 3 weken gebruikt in Zuid Afrika. Is heel goed van pas gekomen tijdens de safaris die we gehand en op momenten dat er geen stroom was! Dit lampje schijnt verder als de gemiddelde schijnwerper. Werkt super en batterijduur is top!


Alex, Roermond

vrijdag 20 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Solide zaklamp, ligt goed in de hand. Diverse lichtbundels in te stellen


Simon, Amersfoort

woensdag 13 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een fijne lamp en wat een licht! Er zijn best wel wat soorten Fenix lampen, maar uiteindelijk gekozen voor de TK20R (v2.0) vanwege de handige bediening op de achterkant, het aantal stappen in lichtsterkte en de gebruiksduur. Iets groter dan de kleinste varianten maar zeker nog compact en handzaam. Kortom, erg blij mee! Ook de levering van KATO was weer zoals ik gewend ben, top!


Andre, Finsterwolde

zondag 20 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer degelijk gemaakte zaklamp. Ik woon op de ruimte en wilde graag een zaklamp die ver kon schijnen. Dat is met deze fenix goed gelukt. Het oplaad gedeelte zit mooi verscholen achter een draaimechaniek. Daar komt geen water of zand tussen. Kortom een zeer goede aankoop en heb er ook 1 voor mijn vrouw aangeschaft.


Jan, Harlingen

woensdag 26 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekende zaklamp. Schijnt ver en makkelijk in verschillende standen te zetten. Over het algemeen goede indruk.


Rob, BabbBabberich

dinsdag 13 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Handig formaat, maar toch een groot licht opbrengst.


Frédéric , Ternat

vrijdag 19 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Enfin un lampe qui comprends le double bouton au cul de la lampe et un faisceau équilibré!


Arnoud, Leek

woensdag 3 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een licht in zo'n kleine body! De lamp ziet en voelt erg solide aan. Opladen gaat snel en makkelijk, fijn dat de aansluiting beschermd is zodat er geen rommel in komt. Gekocht voor een off-grid vakantie in Zweden, zeer tevreden!


jan, Hoogkarspel

maandag 1 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ontzettend fijne lamp, gaat langer mee dan verwacht echt een aanrader.


Frank, Helmond

donderdag 6 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Haha, ik dacht een klein lampje gekocht te hebben voor het wandelen met de hond. Nou, niet dus. Dit is niet een zaklampje wat je even in je broekzak laat glijden. Ik had de specs onvoldoende gelezen. Maar wat een krachtpatser is deze lamp, allemachtig. Een bult licht dat geloof je niet. Dus dit is een serieuze lamp voor serieuzen en professionals in het veld. Gelukkig kan ik hem goed gebruiken op hike tours. Maar voor het hondje heb ik de Fenix E30R erbij gekocht en die is voor de avondwandeling echt top. Als ik iets beter uit mijn doppen had gekeken had ik de PD36R Pro RED moeten kopen. Maar ach iedereen maakt wel eens een foutje. De TK20R is een fantastische tactische zaklamp en geweldig is dat de USB poort achter een draaiknop waterdicht weg is gewerkt. Ik ben er blij mee!


AK, Dordrecht

dinsdag 14 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Materiaal gebruik fantastisch! Vormgeving super, gewicht prima en ligt prettig in de hand! Een bak met licht waar je U tegen zegt en dit verbaasde me gigantisch... Eerste ervaring met een led (zak) lamp. Wat ik in mijn geval minder prettig vind is dat je de lamp niet op de zwaarste (stand 5) kan houden. Dit is nou net de kers op de taart qua licht sterkte en bereik, maar wat helaas niet langer dan 40 sec zo blijft. De lamp wordt heel heel snel warm en let op bij (schijnen) niet te dicht op huid, kleding of wat dan ook. Je brand 🔥 letterlijk je kleren en/of huid weg door louter ergens (dichtbij) op te schijnen. Ik was ermee aan het rommelen en had mijn ochtend jas aan. Niet wetende waar opeens rook vandaan kwam? Was het van de mouw 🤣 en nee niet van de wate vh metaal, door de lichtstraal. Btw, de lamp (glaasje vd ledlamp & algehele lamp) wordt serieus warm. Onprettig te noemen... Wat ik jammer vind is dat de lamp ondanks formaat gewoon overal mee naartoe kan. Maar de lamp in een tas/jas gewoon aan gaat. Dit omdat de aan/uit knop op de achterzijde bevestigd zit. Enerzijds voor gebruik (kan het) zeer prettig, maar tegelijkertijd onhandig tijdens je lamp op stap mee nemen. Wat ik me afvraag is waarom de lamp niet te stellen is van breed licht naar een smalle lichtbundel. Of is dit iets wat niet normaal is bij dit soort type lampen? Bijgeleverde accessoires op en top. Mijn conclusie is tot dusver, een aardig bedrag voor de lamp. Maar meer dan waar voor je geld! Eenmaal dit merk (led zaklampen) gewend, nimmer iets anders meer!


Dre, schoten

maandag 30 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb deze aangeschaft nadat ik deze gebruikt zag worden door de politie na in inbraak bij ons thuis. Ik was verbluft door de kracht, efficiëntie en compactheid van dit lampje. De stroboscoop functie doet ook prima dienst als zelfverdediging (tip van politie zelf)-als je dit in je gezicht afgaat ben je even het noorden kwijt. Dikke aanrader


Nick, Urk

maandag 21 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi lampje, goede kwaliteit, smalle verschijnede licht bundel ideaal om doel gericht mee te werken


Robert , Heemskerk

zondag 20 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voelt heel solide aan en wat komt er een bak licht uit zeg !! Geweldig. De afgeschermde oplaad poort is ook heel degelijk en geeft een veilig gevoel, hij kost wel een paar centen maar is het geld dik waard ! Batterij duur is ook prima. Snel verzonden ook door knives and tools, zeker een aanrader.


Meindert, Amsterdam

vrijdag 18 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Compact, Simpele bediening. Voldoet aan mijn verwachtingen als particulier.


Joop, Avenhorn

dinsdag 15 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Al heel veel jaren een Maglite model 'Charger' in huis en dacht: "Nou die is scherp en schijnt fel en ver". De vooruitgang staat niet stil en anno 2022: FENIX TK20R v2.0 dat vuistkleine MONSTER geeft licht zoals ik nog niet eerder heb gezien! Veel gekeken en vergeleken met andere flashlights maar deze spant de KROON! De investering en prijs méér dan waard. Dank ook aan KNIVESandTOOLS voor de uitstekende service en snelle levering.


Andre, Wagenborgen

vrijdag 28 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer solide zaklamp. De verschillende standen zijn echt super. Je wil niet met de hoogste stand door het huis lopen. Maar buitenshuis in het donker is de hoogste stand geweldig. Batterij gaat lang mee. Gebruik hem nu 4 weken elke avond en heb hem nog niet hoeven opladen


Artikelnummer FETK20R

Reviews voor Fenix TK20R V2.0 oplaadbare zaklamp, 3000 lumen

57 review(s)
€ 129,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad