Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fenix LD02 V2.0 zaklamp, 70 lumen

47 review(s)
Artikelnummer FELD02

Reviews voor Fenix LD02 V2.0 zaklamp, 70 lumen

47 review(s)
€ 26,95
€ 29,90

-10%

Je bespaart 2,95

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

47 review(s)
Sorteer op:
johan, Maastricht

woensdag 25 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voldoet goed, fenix maakt degelijke producten. uv lampje zou iets sterker mogen zijn.


L.Jansen, Nijmegen

maandag 4 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Anonymous, Haarlem

dinsdag 1 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het lampje is goed, ik heb het lampje eerder gehad maar toen zat er een touwtje aan wat je om je pols kon doen. Nou zit er een clip, ik heb liever een touw. Voor de rest krachtig lamp voor het formaat en goed voor basis gebruik


Mark, Oberhausen

zaterdag 7 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Blok, Utrecht

woensdag 20 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

het voordeel van deze lamp is dat er een aan uit knop op zit en je niet hoeft te draaien om hem aan te zetten dat is veel gebruiksvriendelijker


Peter, Duiven

dinsdag 5 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel handig lampje klein maar fijn past in het foedraal van mijn Leatherman charge. Geruststellend gevoel altijd licht bij je te hebben. Werkt prima, een aanrader voor iedereen.


M Hall , Chester

zaterdag 12 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henk, Zutphen

donderdag 2 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top lampje


Camouflatsie, Oentsjerk

donderdag 16 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn 3 standen lampje. Goede lichtopbrengst en fijn formaatje, je merkt m niet in je broekzak. Mis alleen een klein polskoortje zoals ik die bij de EO5 wel gewend was. De aan/uit knop mocht om mij wel iets neer verzonken zijn in de lamp om per ongeluk aandoen te verkomen. (Is me overgens ook nog niet gebeurd hoor) Ik kan m prima aanraden voor edc gebruik.


Ria, Apeldoorn

woensdag 11 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mooi klein en handzaam zaklampje met voldoende licht


Anoniem, Tremelo

vrijdag 6 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik kocht dit zaklampje omwille van het kleine formaat, de schakelaar op de achterkant, het gebruik van de overal te vinden AAA batterij, en de hoge lichtopbrengst. Ik gebruik dit zaklampje vooral als back-up tijdens de (bos-)wandelingen met de hond. Het lampje geeft een mooi gespreid licht waardoor je goed kunt zien waar je (niet) moet stappen. Mijn andere zaklamp is meer gefocust, en is dus beter om wat verderop te zien. Het lampje start altijd op in de middelste lichtstand (er is geen memory functie). De volgende stand is de laagste stand, gevolgd door de hoogste stand. Na 2 weken ben ik nog steeds erg tevreden over deze zaklamp. Wat ook werkelijk super was, was de enorm snelle levering van knivesandtools!


Harry, Wageningen

zondag 18 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi en kwalitatief goed zaklampje. Geeft uitstekend licht en is zuinig in batterijverbruik. Het formaat is wat ik zocht alleen was ik het al naar een paar dagen kwijt, omdat het zo klein is. Gelukkig weer teruggevonden, maar ik clip het niet meer zo snel aan mijn broek of jas.


Roger Goethals, gullegem

maandag 5 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering. Zeer goed lampje.


Walter W, Amsterdam

dinsdag 29 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze Fenix LD02 is qua specificaties vrijwel dezelfde lamp als de veel vaker geprezen Fenix E05, zij het 11mm langer (76mm) dan die laatste (65mm). Deze LD02 heeft echter een ENORM voordeel tov de E05, nl. een gewone klikschakelaar achterop, ipv de mijns inziens mega-onpraktische kop-draai-schakelaar van de E05 (en van ook vele andere kleine ledlights). Al het goede van de E05 geldt dus óók voor deze LD02 — en vervolgens is deze dus NOG beter. Grappig vind ik dat Fenix dat zelf kennelijk niet in de gaten heeft, gezien hun marketing-nadruk op de E05. Zal wel door de prijs komen, maar dat tientje extra voor die klikschakelaar heb ik er graag voor over om NIET regelmatig met lege batterij te staan omdat de kopdraai-schakelaar 'm weer eens onbedoeld heeft leeggetrokken.


Anoniem, Bochum

dinsdag 1 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roy, Weert

maandag 10 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is niet mijn eerste zaklampje van Fenix. Maar wel de meest gedragen. Dit is een zaklampje wat ik altijd bij heb sinds ik het heb gekocht. Maar dan ook altijd. Je voelt hem niet zitten (hij zit gewoon in het muntzakje van mijn jeans) en doet wat hij moet doen.... licht geven en het enige minpuntje aan dit lampje is dat hij geen standen geheugen heeft, maar ja daar is de prijs ook naar. De omschrijving reikwijdte 45 meter vind ik een tikje overdreven maar gewoon om iets te repareren, vinden of gewoon bijschijnen voor alledaags gebruik? Dit is het zaklampje voor jou! En voor de prijs kun je hem niet laten liggen. Erg tevreden en natuurlijk ook over de KATO Service!


aj, Breda

maandag 23 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Knivesandtools.nl came through again with a delivery less than 24 hours after I placed the order. Well-packaged and a "scherpe prijs". On to the Fenix LD02. The build quality seems excellent. Authoritative click from the switch. Astonishingly bright. Good battery life from an easily sourced AAA. A 5-year guaranty. This flashlight is perfect for my use, but I would note a couple of things that may bother others. The first is that, although, there is a small hole where a key ring could fit, it would need to be a tiny one. This probably isn't a great key-chain light for that reason, plus the fact that the switch might engage in your pocket if used that way. The other thing is that the lowest mode may be too bright if you are looking for something with a so-called "moonlight mode".


Arnaud, TROYES

dinsdag 22 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

CM, Chimay

woensdag 16 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Yannick, Druten

dinsdag 8 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een kort zinnetje is genoeg; Wat een fijn zaklampje! Maar dat is weer zo’n onvolledige review, dus we gaan weer even typen: Door zijn formaat past hij perfect in je broekzak met de pocketclip. (die clip is trouwens bijzonder fijn) door de vorm krijg je hem zelfs makkelijk over “dikke”broekzakken of over je riem heen. De 3 settings van de lamp werken perfect en voor zijn formaat is hij echt FEL! Voor mij was de voornaamste rede van de aanschaf de AAA batterij ipv een CR123A o.d. Je kan ze altijd even uit een afstandsbediening halen in geval van nood, en zijn op iedere hoek van de straat te vinden. Ik denk dat ik er binnenkort nog een of 2 of 3 bestel. ZO HANDIG! Dus mijn mening mag duidelijk zijn. Raad ik u aan deze zaklamp te bestellen? JA ZEKER, Koop er 2!


Artikelnummer FELD02

Reviews voor Fenix LD02 V2.0 zaklamp, 70 lumen

47 review(s)
€ 26,95
€ 29,90

-10%

Je bespaart 2,95

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland