Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fenix Bike Mount fietsmontagesysteem ALB-10

37 review(s)
Artikelnummer FEALB-10

Reviews voor Fenix Bike Mount fietsmontagesysteem ALB-10

37 review(s)
€ 16,50
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

37 review(s)
Sorteer op:
Ian Devereux, Dundee

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan Vissers, Veenendaal

dinsdag 24 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Enige tijd in gebruik nu en uitstekende keus, zit stevig en stabiel vast. Bij stalling van de fiets is het gemakkelijk de lantaarn los te nemen en mee te nemen voor ander gebruik.


Remon Folst, Zwolle

donderdag 4 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bike mount zit zeer stevig op de fiets. Zaklamp is makkelijk van de mount af te schuiven en weer terug te bevestigen. Prima manier om de zaklamp nog functioneler in te zetten.


Camouflatsie, Oentsjerk

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb op mijn brommer de fenix BC30R zitten. Erg tevreden mee maar miste die bak licht die ik op m’n brommer heb op de fiets wel een beetje... Daarom dit product gekocht, gaat momenteel mijn fenix RC11 in. Mooie combi zo. Past vrijwel iedere lamp in, zo ook de BC30R. Zit als een huis! Voor die €16,- zeker de extra luxe van een bak licht waard. Al helemaal als je offroad rijd.


A van Sommeren, Elst

maandag 7 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Veel fietslamphouders zijn ofwel een ramp om snel eraf te halen, of je lamp vliegt er bij het minste hobbeltje met flinke kracht van je stuur af: been there, done that. Voor een compacte fietslamp (of een dunne zaklamp die je als fietslamp gebruikt, bv als backup) is dit een zeer fijne houder. Schroeft makkelijk vast (stuurdeel) en het bovenste deel waar de lamp in zit is met weinig moeite los te halen zodat de lamp makkelijk in je tas kan. Werkt voor mij ideaal voor compacte Fenix-lampen en de compacte Expusure fietslampen. Al jaren veel plezier van!


Walter, LIER

dinsdag 19 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig tevreden mee! Zaklamp zit stevig vast en kan snel afgenomen worden als je de zaklamp nodig hebt om iets bij te lichten. Altijd handig om bij fotografie een extra lampje bij te hebben. Eerder moest ik een zaklamp zien weg te steken in een (rug)zak en nu staat hij gewoon op het stuur klaar voor alle gebruik. Prijs-kwaliteit weet ik niet maar ben er zeer tevreden over! Ik gebruik hem met een olight m1x striker die spijtig genoeg niet bij K&T te verkrijgen is.


Marcus Kingma, Zeist

dinsdag 27 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik zocht een hele goede koplamp voor mijn MTB. Ik had bijna een Fenix lamp van 140,00 Euro gekocht toen een kennis met deze oplossing kwam. Ik had zelf al 2 Nitecore P12 lampen voor mijn DJI 4 Pro Drone. Met deze oplossing heb ik meer dan uitstekend licht in het donker. Het snelle release systeem is helemaal top. Overdag laat je de lamp gewoon thuis en in het donker klik je hem in 1 seconden erop.


Ronny, Sourbrodt

woensdag 24 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel degelijk fietsmontagesysteem. Zaklampen die ik ermee bevestig tijdens mijn nachtelijke MTB-ritten zitten muurvast.


Ronny, Sourbrodt

dinsdag 28 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel robuust item. Prima service van Knives and Tools. Ben meer dan tevreden.


EO, Almere

dinsdag 14 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima service. Lamp zit stevig vast en kan redelijk makkelijk horizontaal en verticaal versteld worden.


S.H., Woudenberg

donderdag 19 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zit goed in elkaar en prettig af te stellen voor alle maten sturen. Dat doe je door middel van de rubberen blokjes (dikkere en dunnere) te vervangen. Zo kan je van dun tot enorm dikke sturen zonder probleem monteren! fantastisch :)


Chris, Schriek

zaterdag 7 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Robuust en uitermate handig. Alle (ronde) led zaklampen worden meteen ook een fietslamp! Enige bemerking die je zou kunnen maken, is dat het geheel nogal groot is - maar niet té groot.


Anoniempje, Zutphen

zaterdag 19 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Daniel Cao, EGLY

donderdag 17 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan van der Weel, Muiderberg

woensdag 9 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze klem heeft een groot bereik vwb. de ø van de buis waaromheen hij moet passen,mede door twee maten stijf-verende blokjes die naar keuze in de klem geplaatst worden. Het gedeelte dat de lamp klemt heeft met twee rubber vulstukjes minder opties. Niet heel verfijnd,wel erg goed. Ik ben bijvoorbeeld niet bang dat bij hevige trilling mijn lampje uit de houder zal vallen, zoals bij mijn stuurhouder van de gps weleens gebeurt.


CT, Harmelen

dinsdag 11 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik gebruik de ALB-10 mount in combinatie met Nitecore MH20GT zaklamp op m'n fiets. Het is een stevige mount, die de zaklamp trillingsvrij vasthoudt tijdens het fietsen. De mount is makkelijk te installeren en los te nemen.


Chantal, Olst

maandag 3 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zaklamp zit stevig en stabiel vast. De zaklampbehuizing wordt niet beschadigd, zoals bij andere merken het geval is. Fijn dat de zaklamp door het systeem ook gekanteld kan worden. In het donker kan de zaklamp, op het gevoel, gemakkelijk er op- of afgeschoven worden.


Lampjager, Oud-Beijerland

dinsdag 1 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Degelijk materiaal, het bevestigen gaat vrij eenvoudig en spreekt voor zich. Je loopt wel het gevaar de bevestigingsmoeren/doppen kwijt te raken wanneer je die te ver losschroeft en laat vallen in het donker.


Jorrit, Haren Gn

dinsdag 16 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

In eerste instantie gekocht als tweede (stuurbevestigings)houder voor mijn Fenix BC30 (fietslamp). Dit was al de aanschaf waard! Past allemaal prima. Het andere deel waar een ‘normale’ zaklamp in gezet kan worden functioneert ook prima (i.c.m. de Fenix TK16). Stevige en degelijke costructie en toch makkelijk in gebruik. Al met al een multi-inzetbaar handigheidje met meer toepassingen dan gedacht. Levering top!


Anoniem, Amsterdam

dinsdag 12 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het product maakt geen betrouwbare indruk om een lampje van minstens € 100 in te hangen!

Reactie van Knivesandtools

Beste klant, wij verkopen deze houder erg veel en Fenix levert hem zelfs bij de BC30 als standaard-accessoire. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd, maar ik ga even contact met u opnemen om te kijken wat uw ervaringen er mee zijn.


Artikelnummer FEALB-10

Reviews voor Fenix Bike Mount fietsmontagesysteem ALB-10

Fenix

37 review(s)
€ 16,50
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland