Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Toplijst Welke zaklamp is voor geocaching? 3 toppers

Toplijst

Welke zaklamp is voor geocaching? 3 toppers

Als je tijdens het geocaching in de avond druk op zoek bent naar een cache (schat), wil je natuurlijk niet dat je verlichting je in de steek laat. Een lange brandduur is dan ook wel zo fijn. Als er dan ook nog rekening mee gehouden wordt dat zowel jouw route als GPS goed zichtbaar zijn, is dat natuurlijk helemaal super. Daarom hebben we deze drie Fenix lampen op een rij gezet. Zo vind je zeker de schat en geniet je alsnog optimaal van de omgeving. 

Fenix TK26R zaklamp

De Fenix TK26R is compact, oplaadbaar en heeft drie lichtkleuren: wit, rood en groen. Dit is echt de meest ideale combinatie voor bij geocaching. Naast het verlichten van je omgeving, behoud je met het rode licht perfect je nachtzicht. Het groene licht is juist weer ideaal voor nachtelijk kaartlezen. Met een maximale lichtopbrengst van 1500 lumen is de TK26R een echte krachtpatser. En door zijn compacte formaat neem je deze zaklamp overal gemakkelijk mee naar toe.

 • Maximale lichtopbrengst: 1500 lumen
 • Aantal lichtstanden: 7
 • IP-norm: IP68, stof- en waterdicht (verblijf onder water)
 • Oplaadbaar: ja
 • Lichtkleur: wit, rood, groen
 • IP68: Stof- en waterdicht (verblijf onder water)

Fenix HL32R oplaadbare hoofdlamp

De Fenix HL32R is er voor als je jouw handen vrij wilt houden. Wel zo handig voor als je een zwaardere route neemt. Door de extreem lage moonlight-stand van drie lumen is deze hoofdlamp ook zeker geschikt voor verlichting van dichtbij zonder dat je jezelf verblindt. De HL32R heeft een zeer brede lichtbundel en geeft je daardoor voldoende licht om jouw gebied te verlichten.

 • Maximale lichtopbrengst: 400 lumen
 • Aantal lichtstanden: 9
 • IP-norm: IP66, stofdicht en beschermd tegen stortbuien
 • Oplaadbaar: ja
 • Lichtkleur: wit, rood

Fenix TK22 UE tactische zaklamp

Met de Fenix TK22 Ultimate Edition ga je gerust elk avontuur aan. Deze zaklamp is origineel voor tactische werkzaamheden ontwikkeld. Hierdoor is deze echt extreem robuust en presteert de TK22 uitstekend in extreme weeromstandigheden, maar dat is niet alles. Met deze zaklamp verlicht je tot een afstand van maar liefst 405 meter. Ideaal voor bij verlichting op verre afstanden.

 • Maximale lichtopbrengst: 1600 lumen
 • Aantal lichtstanden: 5
 • IP-norm: IP68, stof- en waterdicht (verblijf onder water)
 • Oplaadbaar: ja
 • Lichtkleur: wit

Geocaching: je nachtzicht behouden

Bij geocaching oftewel nachtcaching is het ook handig om er op te letten dat je jouw nachtzicht behoudt. Vooral als je veel van dichtbij moet verlichten. Een rood licht is dan ook de oplossing. Doordat deze kleur rustiger voor jouw ogen is, houd je hiermee het nachtzicht. Sommige lampen hebben al rood licht beschikbaar, maar het is ook altijd mogelijk om een zaklamp verder met een filter uit te breiden. Extra pluspunt: rood licht trekt ook minder insecten aan.

Breid jouw geocaching kit verder uit

Bij knivesandtools hebben we nog meer producten om jouw kit compleet te maken. Denk hierbij aan een paracord met kompas, noodfluit, waterbestendige notitieblokken, etc. Bekijk hier alle producten voor survivalkits.

0 review(s)
ESEE/Rite in the Rain RAT survival / nav cards, NAV-CARD Een must-have notitieblok met creditcartformaat survival- en kaartleesinformatie.
€ 16,90

± 1 week

3 review(s)
WE Knife Titanium Noodfluit 120dB blauw, A-05B Titanium noodfluit, 5,5 cm lang.
€ 24,95

Op voorraad

0 review(s)
Knivesandtools survival armband cobra wave, lengte binnenmaat 22 cm, zwart Armband van gevlochten paracord 550. Lengte binnenmaat als de gesp gesloten is: 22 cm. Totale lengte: 26 cm. Kleur: zwart.
€ 7,95

± 1 week


Lees meer