Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fenix ARB-L18-2600U 18650 accu met micro-USB-poort, 2600 mAh

13 review(s)
Artikelnummer FEARB-L18-2600U

Reviews voor Fenix ARB-L18-2600U 18650 accu met micro-USB-poort, 2600 mAh

13 review(s)
€ 12,95
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Capaciteit: 2.600 mAh
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

13 review(s)
Sorteer op:
Ingrid Mirri , Hoegaarden

maandag 17 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ideaal als backup.


Frank, Numansdorp

woensdag 7 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Met spoed had ik 2 reserve accu's voor onze Fenix zaklampen nodig. Snel geleverd voor de beste prijs. Wat verder ideaal is dat deze accu's voorzien zijn van een micro usb poort zodat je ze makkelijk kan opladen.


Sab, Moerstraten

maandag 9 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Correcte snelle levering.


Elias, HAARLEM

donderdag 5 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een extra accu voor mijn hoofdkantoor die een eigen oplaad ingang heeft zodat ik kan werken en laden tegelijk. Zou mooi zijn als deze standaard bij een hoofdlampje geleverd wordt.


Ton, Valkenswaard

zondag 28 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ongelooflijk hoelang deze batterij mijn Fenix zaklamp van 1000 lumen van stroom voorziet ! Voldoet zeker aan mijn verwachting ! De volgende is zeker weer dezelfde batterij ! Zeer aanbevolen !!


Timo Krützmann, wentorf a.s

dinsdag 20 oktober 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Theo Haakmat, Eindhoven

dinsdag 14 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

perfect ook in de auto op te laden


Patrick RYCKAERD, Lissewege

vrijdag 29 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

zeer makkelijk om op te laden ,gsm kabel .


Guy MOYA, Perpignan

dinsdag 24 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Christophe Chervoillot, Oudon

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eddy Janssens, Heist op den berg ( Itegem )

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze batterij gebruik ik als reserve batterij, ik gebruik altijd eerst het iets zwaardere type, de 3500 mah. voor m'n twee led zaklampen.


Martijn, Assendelft

maandag 18 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Makkelijk, geen oplader nodig.


Derk, Harderwijk

vrijdag 17 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekende uitvinding en handig om de accu zonder oplader te kunnen laden.


Artikelnummer FEARB-L18-2600U

Reviews voor Fenix ARB-L18-2600U 18650 accu met micro-USB-poort, 2600 mAh

13 review(s)
€ 12,95
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Capaciteit: 2.600 mAh
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad