Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor ESEE Model 6 black blade, grey handle 6P-KO survivalmes zonder schede

54 review(s)
Artikelnummer EE-ESEE-6P-KO

Reviews voor ESEE Model 6 black blade, grey handle 6P-KO survivalmes zonder schede

54 review(s)
€ 183,95
Adviesprijs€ 196,95
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

54 review(s)
Sorteer op:
Michel CORNAIRE, LA COUTURE BOUSSEY

maandag 20 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dave , Carlow

woensdag 14 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michael , Marl

vrijdag 30 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Oscar, Zoetermeer

donderdag 17 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Al met de ESEE 6 op pad geweest en behoorlijk aan het werk gezet. Presteert goed, makkelijk bij te houden met de strop. Super blij mee!


Ivan Manjkas, Hameln

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ronald, Den Helder

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een mes, de reviews liegen er iet om. Oerdegelijk en 200% mes, ubermannelijk! Over de service nix te katten snel en betrouwbaar zoals je mag verwachten! Blij blij!


Rainer Kudella, Tuntenhausen

dinsdag 28 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

robert, Eindhoven

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Echt dik mes, mooie prijs ook.


Anoniem, Brasschaat

donderdag 14 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima allround outdoor mes en vlekkeloos geleverd door Knivesandtools!! De ESEE-6 is zijn geld zeker waard, maar als ik hem vergelijk met A1 van Fallkniven, dan gaat mijn voorkeur naar deze laatste; alhoewel deze merkelijk duurder is. De A1 heeft volgende voordelen tov de ESEE-6: het lemmet is dikker, dus beter voor batonning, en het gewicht van de A1 zit meer naar voren (dus in het lemmet), wat hem geschikter maakt voor het hakwerk. Maar voor de rest geen negatieve zaken te vertellen over de ESEE-6! Hij mag volgende week mee op hiking in de Auvergne!


Anoniem, FLIZE

dinsdag 12 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Sveta Nedelja

dinsdag 15 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jurgen, Erpe Mere

maandag 14 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer stevig mes, heel geschikt voor batonning.. houdt heel goed zn scherpte. Let wel na de snijbeurt met een in ballistiek bevochtigde doek, het lemmet even in te wrijven. Great buy!


Yce T., Dion - Beauraing

maandag 5 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat hoeft er nog meer worden gezegd van de Esee 6, niet voor niks een van de allerbeste bushcraft messen die er zijn! Rowen manufactering zijn meesters in het harden en bewerken van 1095 koolstofstaal en Esee's no nonsense garantie zegt genoeg. Perfecte allround afmetingen, full flat grind, superhandige finger choil, linnen micarta scale's, flat spine voor batoning indien nodig, veilige finger guard, kortom, dit mes heeft alles wat je van een bushcraft mes mag verwachten. Ik ben zelf geen liefhebber van gecoate messen, maar deze kan er nog net door! Als je zoekt naar een betrouwbaar allround topmes voor buschcraft, hiking, camping, enz...niet aarzelen!!! Persoonlijk had ik liever een lederen sheath gezien als mogelijkheid of evt kydex, maar de originele van Esee vallen ook best mee voor de prijs.


René, Ins

dinsdag 27 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sven, Steenokkerzeel

zaterdag 10 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtig mes. Gekocht voor een survivaltocht, maar het ziet er zo mooi uit, dat ik het in een vitrinekast zou willen plaatsen. Stevig, goed gebalanceerd en scherp. Prachtmateriaal.


joeyjamez, maldegem

donderdag 8 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik was eerst niet van plan om dit mes te kopen, maar toen ik de korting zag was ik verkocht. Een degelijk groot mes voor deze prijs. De micarta ligt goed in de hand. Je kunt zien dat de snede perfect in het midden is en dat de quality check in orde is (ik heb zelfs een 2e exemplaar gekocht en deze is ook perfect) Het feit dat er geen sheath bij zit stoort mij niet. Ik heb er 2 van kydex gemaakt volgens mijn eigen smaak. Zeer blij met deze aankoop.


Frans Drager, Vlagtwedde

maandag 29 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mijn eerste outdoor mes. Ligt perfect in de hand , goed gewicht , voelt en oogt zeer robuust . Kwam zeer scherp uit de verpakking , zoals ik ontdekte toen ik hem even preventief van een laagje olie wilde voorzien au ! (eigen schuld). Helemaal wat ik er van verwachtte . Ik kan bijna niet wachten om hem te gaan gebruiken.


Paul, Spijkenisse

vrijdag 26 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na de ESEE 3 en IZULA is dit mijn derde ESEE. Het mes is groot, robuust, en makkelijk te slijpen door het gebruikte 1095 koolstofstaal. Voordelen: Zeer stevig gebouwd (full-tang) Goed slijpbaar Vlijmscherp uit de doos Goed gevormd handvat Nadeel: Geen roestvaste staalsoort. Goed onderhoud is een must.


Aaron Farnes, Lewes

dinsdag 17 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tim Hoppe, Bülstringen

donderdag 12 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer EE-ESEE-6P-KO

Reviews voor ESEE Model 6 black blade, grey handle 6P-KO survivalmes zonder schede

54 review(s)
€ 183,95
Adviesprijs€ 196,95
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad