Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Eden Kanso Aogami utilitymes, 13,5 cm

35 review(s)
Artikelnummer EQ2040-113

Reviews voor Eden Kanso Aogami utilitymes, 13,5 cm

35 review(s)
€ 104,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

35 review(s)
Sorteer op:
Rik, Roeselare

maandag 25 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Doet wat het moet doen, scherp zijn en dus goed snijden. Prettig in de hand. Het enige dat mij een beetje stoort is dat de rug van het mes hoger komt dan het handvat, had beter gekund, maar lig er niet van wakker.


Arjan Breedveld, Nieuw-Lekkerland

woensdag 23 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roestplekjes en beschadigingen op het lemmet! Duidelijke massa productie! Jammer.

Reactie van Knivesandtools

<p>Gezien het materiaal van het lemmet is het niet bijzonder dat er roestplekjes verschijnen, dit heeft geen invloed op het gebruik en de kwaliteit van het mes en haal je er ook zo weer van af. Beschadigingen integendeel zouden er niet moeten zijn. Het ligt uiteraard ook aan de definitie van het woord beschadiging. Een krasje hier of daar kan altijd gebeuren tijdens het ambachtelijke productieprocess in Japan. Als je niet tevreden bent met het mes mag je het binnen 30 dagen gratis retourneren, ongebruikt en in originele verpakking.&nbsp;</p>


Paetrick Bette, Mörlenbach

dinsdag 8 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Miguel Nesa, Evry

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans Berg, Rotterdam

zaterdag 3 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is niet alleen een perfect snij-instrument maar ook een prachtig object waarin je de toewijding en het vakmanschap van de maker in terugziet!


Ernst, Haarlem

dinsdag 17 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een mooi en erg scherp mes. Er is fijn en nauwkeurig mee te snijden en dat het niet roestvrij is maakt voor mij niets uit.


Anoniem, FEIGERES

woensdag 13 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henry5th, Elz

vrijdag 8 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alan, Bruxelles

maandag 2 november 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Angoulême

dinsdag 20 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

guillaume, houplin ancoisne

woensdag 23 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Almere

maandag 20 juli 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mooi en vlijmscherp mes. Ook de maat is precies goed.


sauvage, Caen

zaterdag 4 juli 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zorrocroft, SAINT MICHEL SUR SAVASSE

dinsdag 9 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marcus H. , Wolfsburg

maandag 27 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marco R., Sindelfingen

zaterdag 7 maart 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Robert Böhringer, Oberasbach

vrijdag 26 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michel 010, Vlaardingen

woensdag 26 november 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze messen hebben de zelfde hardheid als de veel duurdere Japanse topmerken, namelijk 62-63 HRC, er zijn er maar weinig die daar overheen gaan, visueel is dit mes misschien wat minder mooi, maar ik vind dat zwart toch ook wel wat hebben, het oogt zo meer als gereedschap, dan als een sieraad en daar is een mes nou eenmaal voor bedoelt. Qua scherpte heb ik nog nooit zoiets meegemaakt, uit de doos was dit mes al redelijk scherp, na wat extra slijpwerk is het nu gruwelijk scherp. Sommige etenswaren blijven wel enigszins plakken na het snijden, misschien koop ik er nog een mes bij met uithollingen aan de zijkant, om dat op te lossen.


Anoniem, Köln

woensdag 6 augustus 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

alexander, Delft

zondag 13 juli 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer snel geleverd,als 35 jaar kok zijnde veel ervaring met zeer veel soorten messen goede snij eigenschappen super scheermes scherp na het even slijpen op een spyderco ceramic whetstone fijn en zeer fijn. Na het snijden even goed afspoelen drogen en met licht geolied doekje in vrijven als je de zeer dunne laag olie laat indrogen is het mes voor een paar weken tegen roest beschermt niet met sop schoonmaken alleen heet water gebruiken.


Artikelnummer EQ2040-113

Reviews voor Eden Kanso Aogami utilitymes, 13,5 cm

35 review(s)
€ 104,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad