Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw bij Knivesandtools: Savotta

In 2023 hebben wij het Finse merk Savotta toegevoegd aan ons assortiment! Savotta is een tof bedrijf dat zich specialiseert in het maken van duurzame en functionele producten voor professioneel en recreatief gebruik.

De zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de afwerking van de producten vallen op. Deze zijn gemaakt om de meest extreme omstandigheden te kunnen weerstaan. Niet voor niets heeft Savotta al 50 jaar een samenwerking met het Finse leger.

Tassen, pouches, patches en stoves.

De duurzame ontwerpen van de backpacks hebben een solide reputatie gekregen over de hele wereld onder lopers, bushcrafters en onder militairen. De tassen zijn PALS compatible, wat betekent dat deze uitbreidbaar zijn met de 4 en 6 liter pouches van Savotta. Geef je backpack een vrolijk gezicht, met de groene of zwarte Happy Patch.

Savotta heeft drie hout stoves met elk een ander gezicht. De Savotta Happy Stove, de Savotta Grumpy Stove en de Savotta Big Bad Stove. Op deze compacte en lichtgewicht stoves kook je in een mum van tijd water.