Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Nieuws

Met de Work Sharp slijp je bijna alles

Je zondagse vishaken, je weekenddartpijlen of je keukenhakbijl slijpen? Probeer de Work Sharp! Deze kleine elektrische slijpmachine slijpt het allemaal, zonder problemen. Een echte huisvriend, want ook de keukenmessen in de lade worden weer scherp als nooit tevoren. 

Bij Work Sharp houden ze zich al ruim 40 jaar bezig met het slijpen van diverse voorwerpen. Messen, scharen, bijlen, beitels, allemaal worden ze bij Work Sharp geslepen. De machines werken op een vergelijkbare wijze als de grote en zware slijpmachines. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de Work Sharp machines perfect thuis te gebruiken zijn. 

Slijpen op een slijpsteen vergt meestal de nodige oefening, het slijpen op de Work Sharp kan echter iedereen. Even de machine instellen en vrijwel elk scherp voorwerp wordt weer scherper dan ooit. De slijpmachine die in samenwerking met messenmaker Ken Onion is gemaakt heeft een perfecte geleiding, waardoor je de juiste hoek heel gemakkelijk instelt. Work Sharp is de juiste slijpmethode voor iedereen die op een snelle en simpele manier een professioneel slijpresultaat wil behalen. 

Bekijk hier ons volledige Work Sharp assortiment. 

Weten hoe het werkt? Bekijk dan de instructievideo.