Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuwe Kershaw 2021 messen: innovatie ten top

Grote messenshows als Shot Show zijn afgelast. Daarom zijn veel productlanceringen dit jaar online. Zoals die van Kershaw. We zien veel nieuwe, innovatieve modellen. De Kershaw Platform met een geïntegreerde nagelknipper in de handgreep. Of de Kershaw Drivetrain, met een gordelsnijder die je uit de handgreep kunt klappen. Er zit voor iedereen wat wils tussen. Ook zien we veel zakmessen met D2-staal. Een sterk staalsoort dat normaal gereserveerd is voor duurdere messen. Veelbelovend dus!

Kershaw focust zich dit jaar veel op in-house designs. Dit zijn designs die ze helemaal zelf bedenken. Deze zijn te herkennen aan dit maanvormige logo:

Kershaw Platform 2090 slipjoint met nagelknipper

We noemden hem in het intro: de Kershaw Platform 2090! Een innovatief slipjoint-zakmes met een nagelknipper in de handgreep. Ja je hoort het goed. Deze nagelknipper zit slim verwerkt in de stalen greepschaal. De bek van de knipper zit in het uiteinde van deze schaal en open je door de twee lipjes in de schaal te openen. Een van deze lipjes fungeert als hefboom, de ander als een nagelvijl. Handig voor wie de manicure in eigen hand neemt. Deze knipper is niet alleen geschikt voor nagels. Ook tie-rips moeten oppassen!

Kershaw Platform 2090

Kershaw Drivetrain 8655 met gordelsnijder

De Kershaw Drivetrain 8655 is een robuust EDC-mes dat ook inzetbaar is als reddingsmes. Dit mes is namelijk voorzien van een innovatieve gordelsnijder die geïntegreerd zit in de handgreep. Uitgeklapt zit deze precies op de lijn van de rug van de handgreep. Dit maakt het snijden van een gordel of een stuk paracord een eitje! Het lemmet is gemaakt van D2-staal.

Kershaw Drivetrain 8655

Kershaw Highball XL 7020

De Kershaw Highball XL is een grotere versie van de populaire Highball. Het D2-stalen lemmet is 8,5 cm lang en scharniert soepel in de handgreep door de toepassing van kogellagers. Een mooi detail is het blauw-geanodiseerde stalen plaatje bij de framelock. Deze voorkomt dat je vingers op de framelock drukken en daarmee het openen van het mes belemmeren. Slim en ook nog eens stijlvol!

Kershaw Highball XL 7020

Kershaw Nacho 8852 flesopener

Iets heel anders: de Kershaw Nacho 8852! Dit is een compacte flesopener voor aan je sleutelbos. Door het kleine formaat zit deze handige tool nooit in de weg als je moet zoeken naar de juiste huissleutel.

Kershaw Nacho 8852

Kershaw Terran 2080

De Kershaw Terran 2080 is een cool en slank EDC-mes. Voorzien van het bekende SpeedSafe-assisted openingsmechanisme. Hiermee vliegt het mes gegarandeerd open zodat je nooit een snijtaak mist. Door de stalen greepschalen voelt de Terran super solide en kan het mes wel tegen een stootje.

Kershaw Terran 2080

Kershaw Turismo 5505

De Kershaw Turismo is perfect voor wie de voorkeur geeft aan een klein EDC-mes. Uitgeklapt is het mes slechts 17 cm lang. De stalen handgreep is voorzien van een zwarte coating die het elegante D2-stalen lemmet mooi accentueert. Een mooi detail is dat eenmaal uitgeklapt de flipper verborgen in de handgreep zit.

Kershaw Turismo 5505

Kershaw Collateral 5500

De Kershaw Collateral 5500 is het grotere broertje van de Turismo. Evenals bij de Turismo zit de flipper verborgen in de handgreep als je het mes uitklapt. Ook bij dit mes is het lemmet gemaakt van D2-staal. Opvallend is het unieke, bijna futuristische, uiterlijk van de Collateral. Kershaw heeft er alles aan gedaan om de focus op het design te leggen. De carbonfiber inlay oogt namelijk niet alleen mooi, deze verbergt ook de scharnierschroef. Hierdoor worden je ogen niet afgeleid van het prachtige uiterlijk van dit mes.

Kershaw Collateral 5500

Kershaw Brace 2085 vaststaand mes

Liefhebbers van vaststaande EDC-messen: brace yourself! De Kershaw Brace 2085 is een handig mes voor alledaags gebruik. Draag de Brace om je nek met het koord of monteer hem aan je riem met een UltiClip. De greepdelen zitten vast met schroeven waardoor ze makkelijk te verwijderen zijn. Cool voor als je de handgreep van de Brace wilt voorzien van een paracord-wrap!

Kershaw Brace 2085

Kershaw Tremolo 1390

De Kershaw Tremolo 1390 is een stoer zakmes. Cool is de handgreep met grijze inlays. Deze zijn voorzien van decoratieve, uitgefreesde lijnen. Ook dit mes is voorzien van het populaire SpeedSafe-assisted openingsmechanisme. De pocketclip is verwisselbaar. Handig voor linkshandigen!

Kershaw Tremolo 1390

Kershaw Analyst 2062ST

De Kershaw Analyst 2062ST is gemaakt om te gebruiken. De tanto-stijl lemmetvorm is perfect voor penetrerende taken en de kartels zijn ideaal om stugge materialen mee te snijden. Zoals plastic of karton. De handgreep is voorzien van uitgefreesde lijnen en een textuur voor een goede grip.

Kershaw Analyst 2062ST

Kershaw Strata 2076

De Kershaw Strata 2076 is een van de meest unieke messen uit deze line-up. Het design is geïnspireerd op die van oude, Spaanse Navaja-messen. De Strata is een moderne versie van deze klassiekers. Erg stijlvol! Desondanks het grotere formaat is het mes comfortabel te dragen met de deep-carry pocketclip. Een brons-geanodiseerde inlay siert de G10 handgreep. Het lemmet is gemaakt van D2-staal.

Kershaw Strata 2076

Kershaw Endgame 2095

De Kershaw Endgame 2095 heeft net zoveel lagen als de bekende Marvel-film die in 2019 zijn debuut maakte. De handgreep bestaat uit stalen, G10 en bronskleurig-geanodiseerde greepdelen. Daar heeft Kershaw het niet bij gelaten. Uitsparingen in de handgreep versterken het uiterlijk en maken het mes lichtgewichter. Je opent het D2-stalen lemmet met de flipper. Voor linkshandigen is de pocketclip verwisselbaar. Om een leeg gat in de handgreep te voorkomen heeft Kershaw iets slims bedacht: een bronskleurige insert die het gaatje opvult. Zo behoudt het mes zijn artistieke uiterlijk!

Kershaw Endgame 2095

Kershaw Bracket XL 3455

De Kershaw Bracket XL 3455 is een grotere versie van Kershaw Static. Net als de Static is de Bracket XL voorzien van een robuust cleaver-stijl lemmetvorm. Dat de Bracket XL gemaakt is voor heavy-use zie je snel. Toch is er een vingergroef aan het begin van het lemmet voor precieze snijtaken. De handgreep is gemaakt van griprijk G10 en voorzien van een decoratieve inlay.

Kershaw Bracket XL 3455

Kershaw Taskmaster 2 2556 zaag

last but not least: de Kershaw Taskmaster 2 2556. Dit is een inklapbare zaag. Dit is een vernieuwde versie van de originele Taskmaster met een paar aanpassingen. Zo heeft Kershaw de vingergroeven verwijderd voor een moderner uiterlijk. Toch is er nog steeds genoeg grip door de slim geplaatste rubberen greepdelen. De Taskmaster 2 is ideaal voor wie een compacte zaag zoekt. Voor in de tuin of tijdens het kamperen. In ieder geval: de Taskmaster 2 is een waardevolle toevoeging aan je uitrusting!

Kershaw Taskmaster 2 2556

Wij hopen alle Kershaw-messen zo snel mogelijk op voorraad te hebben!

Bekijk in de tussentijd hier alle Kershaw-messen.