Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Spyderco SpyMyto C265MTI: 2023 Flash Batch geproduceerd door LionSteel

De Spyderco SpyMyto C265MTI 2023 Flash Batch is een bijzonder zakmes, een variatie op de populaire LionSteel Myto, ontworpen door Michele "Moletta" Pensato. Dit unieke mes, speciaal vervaardigd door LionSteel voor Spyderco, combineert het beste van beide merken en markeert hun langdurige samenwerking.

Spyderco SpyMyto SPC265MTIP Green Canvas Micarta 2023 Flash Batch

Features van de SpyMyto

De SpyMyto beschikt over een lemmet van M398-staal, een verbeterde variant van Böhler-Uddeholm's M390, bekend om zijn uitzonderlijke hardheid en slijtvastheid. Het holgeslepen, drop-point lemmet is voorzien van Spyderco’s kenmerkende duimgat en een verwijderbare flipper, gecombineerd met kogellagers en een elegant afgeronde rug. De handgreep bestaat uit een groene micarta greepschaal aan de ene kant en een massieve titanium schaal aan de andere, waarin het Reeve Integral Lock (R.I.L.) mechanisme is verwerkt. Deze framelock bevat een geharde stalen lockbar-insert en overtravel-stop. Beide schalen hebben zorgvuldig bewerkte texturen en worden samengehouden door een backspacer. Een omkeerbare deep-carry pocketclip maakt het mes geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik.

Spyderco Flash Batch messen

Spyderco’s Flash Batch-serie biedt eenmalige uitgaven van unieke messen, die nooit meer worden geproduceerd. In tegenstelling tot de Sprint Runs, die terugkeren naar het assortiment, zijn Flash Batch-modellen extreem zeldzaam, vaak beperkt tot slechts enkele honderden of duizenden stuks. Dit maakt ze gewilde verzamelobjecten in de messenwereld.

Over Spyderco en LionSteel

Spyderco werd in 1976 opgericht door Sal en Gail Glesser en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde leider in de messenindustrie. Bekend om hun innovatieve ontwerpen, zoals de Spydiehole, biedt Spyderco hoogwaardige messen met een breed scala aan toepassingen. LionSteel, een Italiaans merk, staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor design en vakmanschap, en bedient een divers publiek van jagers tot messenverzamelaars. Samenwerken met topontwerpers en gebruikers heeft hun messen tot perfectie gebracht.