Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Real Steel Knives!

Nieuw in ons assortiment: Real Steel Knives! Dit merk maakt al jarenlang messen voor andere merken. Nu zijn ze zelf met een arsenaal aan kwaliteitsmessen op de markt gekomen. Wij waren zo onder de indruk dat we deze messen voor jullie moesten toevoegen. Maak kennis met Real Steel Knives!

Pak een willekeurig Real Steel-mes vast en je voelt dat het kwaliteit is. Dit is een ervaren fabrikant. Vele duizenden messen rollen iedere maand de fabriek uit. Allemaal prima afgewerkt en gemaakt van goede materialen. Erg opvallend aan het productaanbod van Real Steel Knives is het onderlinge prijsverschil. Vaak zie je dat een merk in een bepaalde prijsklasse echt uitblinkt. Real Steel bewijst dat het ook anders kan door van budget tot premium aan toe consistente kwaliteit te leveren.

Real Steel H6 Blue Sheep zakmessen

Zo heeft Real Steel zijn inmiddels vermaarde H6 Blue Sheep-modellen. Je houdt het niet voor mogelijk dat je zoveel mes voor je geld krijgt. Voor een paar tientjes heb je een erg goed zakmes waarmee je vrijwel alles kunt wat je dagelijks doet. Perfect voor in de gereedschapskist of in de viskoffer.

Real Steel Control 3605F zakmes

Maar Real Steel timmert ook in de hogere prijsklassen stevig aan de weg. Met modellen als de Real Steel Control 3605F bijvoorbeeld. Een prachtig door Poltergeist Designs ontworpen zakmes. Stoer en tactisch, maar tegelijk ook gemaakt van erg fijne premium materialen en een afwerking die simpelweg on point is.

Real Steel messen door Ostap Hel

Veel nieuwe modellen van Real Steel zijn ontworpen door Ostap Hel. Dit is een Poolse messenmaker en designer met een duidelijke signatuur. Zijn messen zitten altijd tegen het futuristische aan maar zijn tegelijk eigenlijk altijd opvallend ergonomisch en praktisch vormgegeven. Je moet zijn messen echt in de hand hebben om door te krijgen hoe ingenieus het ontwerp echt is. 

Stuk voor stuk hebben al deze nieuwe messen van Real Steel Knives een enorme indruk op ons achtergelaten. De productiekwaliteit en algehele afwerking is bij alle messen, zonder uitzonderingen, simpelweg top. Zeker wanneer je daar de zeer aantrekkelijke verkoopprijzen bij bekijkt. Real Steel Knives belooft een hoop goeds voor de toekomst. Wij hebben er zin in!