Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Aangekondigd: de Leatherman Tread, draagbare multitool

Leatherman heeft zijn nieuwe, draagbare multitool aangekondigd; de Leatherman Tread. Nu zijn alle tools van Leatherman natuurlijk draagbaar, maar de Tread is een geval apart. Je draagt hem namelijk gewoon om je pols als een armband.

In elke schakel zitten 2 tot 3 handige gereedschappen. Van verschillende schroevendraaiers en moersleutels tot een snijhaakje (handig voor het openen van dozen!) en een flesopener. Door het ontbreken van een mes of zaag is deze multitool goedgekeurd om door de beveiliging op het vliegveld te komen.

Je kunt zelf de volgorde en lengte van de armband gemakkelijk aanpassen. Ook brengt Leatherman de Tread uit met een Zwitsers uurwerk. Daarmee is de Tread meteen het meest coole en multifunctionele horloge op de markt.

We verwachten de Leatherman Tread van de zomer. Zodra hij beschikbaar is vind je hem tussen de andere Leatherman Tools en de nieuwe producten. Wat vinden jullie van deze nieuwe aankondiging? Instabuy of laten lopen?