Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Bushcraft Essentials

Nieuw in het assortiment van Knivesandtools: stoves van Bushcraft Essentials. Echte must-haves voor iedereen die graag kookt op een vuurtje. Lees meer over Bushcraft Essentials en waarom wij erg blij worden van dit nieuwe merk!

Bushboxes: stevige stoves

Bushcraft Essentials maakt vooral Bushboxes: kleine, opvouwbare stoves die werken op aanmaakhoutjes, biomassa (bijvoorbeeld dennenappels), Esbitblokjes, en zelfs als houder voor een spirituscup. Heel veelzijdig dus. Ze zijn klein op te vouwen en passen dus altijd in elkaar. En waar je soortgelijke stoves in elkaar moet zetten, klap je de Bushbox LF en Bushbox XL en gewoon uit. Binnen 10 seconden heb je hem staan en kun je aan de slag met je vuur.

Made in Germany

Alle producten van Bushcraft Essentials worden gemaakt in Duitsland. En dat zie je aan de kwaliteit. De Bushboxes zitten erg stevig in elkaar. Geen gewiebel. Zelfs niet met een pan erop. De originele Bushbox heeft uitsparingen waar de delen achter schuiven als je ze in elkaar zet. Hierdoor kunnen onderdelen nooit zomaar uit elkaar schuiven terwijl je je Bushbox gebruikt. En de LF en XL klappen gewoon open en staan dan meteen stevig.

Milieuvriendelijke productie

Bushcraft Essentials produceert zo milieuvriendelijk mogelijk. Alle producten zijn bijvoorbeeld verpakt in papier en katoenen zakjes. Geen plastic dus. De oppervlaktes van de Bushboxes worden niet afgewerkt, omdat deze processen erg milieuvervuilend zijn. Maar geen zorgen, er zitten geen scherpe randjes aan!