Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

LionSteel introduceert nieuwe messen en wint prestigieuze prijs op Blade Show 2024

Tijdens de Blade Show 2024 in Atlanta, Georgia, heeft LionSteel twee indrukwekkende nieuwe messen gepresenteerd en bovendien de prestigieuze 'Manufacturing Quality Award' gewonnen. We vertellen je graag meer over deze nieuwe LionSteel Twain en LionSteel Ago.

LionSteel Twain

LionSteel Twain: Innovatieve Button Lock

De eerste nieuwkomer is de LionSteel Twain, een button lock mes dat zich onderscheidt door zijn dubbele integrale constructie. De handgreep is vervaardigd uit één solide blok titanium. Nu zien we dat wel vaker, maar in dit geval is er ook een integrale backspacer overheen geplaatst. Dat is echt een noviteit! Dit model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een opvallende Green Canvas Micarta en diverse carbon fiber opties.

Het lemmet, gemaakt van het hoogwaardige CPM MagnaCut staal, meet ongeveer 7,6 cm en heeft een bijna volledige vlakke slijping. Deze combinatie zorgt voor uitstekende prestaties bij alledaags gebruik. De deep carry pocketclip, hoewel niet omkeerbaar, is praktisch en discreet. Dankzij de duimopening biedt de Twain een soepele en betrouwbare actie. Voor LionSteel is dit haar eerste zakmes met buttonlock-vergrendeling. Althans: als we de MKM Miura, die ook door LionSteel geproduceerd is, voor het gemak even niet meetellen.

LionSteel Ago

LionSteel Ago: Stijlvolle Gentleman's Fixed Blade

De tweede introductie is de LionSteel Ago, een vaststaand mes met een verfijnde uitstraling. Net als de Willy is de Ago ontworpen door Italiaanse messenmaker Gianluigi “Wilson” Simonella. Het lemmet van dit mes is gemaakt van M390 staal en heeft een lengte van iets meer dan 7,6 cm. Het slanke profiel maakt dit mes perfect voor precisiewerk en dagelijks gebruik.

De handgreep van de Ago is een staaltje vakmanschap, met een titanium bolster en een handvat dat verkrijgbaar is in diverse materialen zoals wit linnen Micarta, zwart G10, Green Canvas Micarta, carbon fiber, verschillende houtsoorten, en burlap Micarta. Het mes biedt een comfortabele grip voor zowel drie- als vier-vinger posities, afhankelijk van de handgrootte.

Innovatie en Vakmanschap Bekroond

Naast de introductie van deze nieuwe messen heeft LionSteel tijdens de Blade Show 2024 de prestigieuze 'Manufacturing Quality Award' gewonnen, een erkenning voor hun uitmuntende productiekwaliteit.

We verwachten dat de LionSteel Ago en Twain later dit jaar beschikbaar zijn.