Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

De Leatherman Wave: echt een bijzondere tool

Dat de Leatherman Wave een bijzonder stukje gereedschap was wisten we al. Dat hij ook levens kon redden niet. Althans, tot vandaag... De Leatherman Wave heeft namelijk het leven van de Sloveense soldaat Miro gered.

Miro diende in 2013 in Afghanistan als lid van de EOD. De Leatherman had hij bij zich omdat de kwaliteit hem zo beviel. Niet veel later zou hij die kwaliteit nog veel meer gaan waarderen. De unit waarin Miro zich bevond raakte namelijk betrokken bij een vuurgevecht. Twee van zijn collega's raakten zwaar gewond en  Miro zelf hield er wat schaafwonden aan over. Het had echter heel anders kunnen aflopen: de kogel die voor hem bedoeld was werd door zijn Leatherman Wave gestopt.

Benieuwd of dit onder Leathermans garantie valt? Natuurlijk, no questions asked. Miro heeft een nieuwe Wave gekregen, zodat hij de levensreddende als aandenken kan bewaren. 

Lees hier het hele verhaal.

Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland