Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

De Leatherman Wave: echt een bijzondere tool

Dat de Leatherman Wave een bijzonder stukje gereedschap was wisten we al. Dat hij ook levens kon redden niet. Althans, tot vandaag... De Leatherman Wave heeft namelijk het leven van de Sloveense soldaat Miro gered.

Miro diende in 2013 in Afghanistan als lid van de EOD. De Leatherman had hij bij zich omdat de kwaliteit hem zo beviel. Niet veel later zou hij die kwaliteit nog veel meer gaan waarderen. De unit waarin Miro zich bevond raakte namelijk betrokken bij een vuurgevecht. Twee van zijn collega's raakten zwaar gewond en  Miro zelf hield er wat schaafwonden aan over. Het had echter heel anders kunnen aflopen: de kogel die voor hem bedoeld was werd door zijn Leatherman Wave gestopt.

Benieuwd of dit onder Leathermans garantie valt? Natuurlijk, no questions asked. Miro heeft een nieuwe Wave gekregen, zodat hij de levensreddende als aandenken kan bewaren. 

Lees hier het hele verhaal.