Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fox Metamorphosis FX-556: een prijswinnend innovatief en persoonlijk zakmes!

Op de IWA 2024, het gerenommeerde evenement voor liefhebbers van outdoor en tactische uitrusting, is de Fox Metamorphosis FX-556 bekroond met de prijs voor meest innovatieve mes. Daarnaast heeft het de European Product Design Award in de wacht gesleept, een eerbetoon aan zijn superieure ontwerp en functionaliteit.

Een van de opvallendste kenmerken van de Fox Metamorphosis FX-556 is zijn modulaire ontwerp. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende basisconfiguraties en hebben de vrijheid om kleuren, lemmetvormen en materialen naar wens aan te passen. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat elke eigenaar een persoonlijk en uniek mes in handen heeft.

Prijswinnende Fox Metamorphosis FX-556 IWA Awards

Oneindig veel opties

Zo kies je tussen twee verschillende lemmetvormen, maar ook tussen Damasteel en Böhler M390 als lemmetstaal. Bovendien kan het lemmet in M390 op verschillende manieren worden afgewerkt. Qua handgreep kies je zelf het materiaal, de kleur en afwerking van de bolsters en backspacer. Maar ook de greepdelen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Om het over de verschillende kleuren schroefjes nog maar niet te hebben. Tel alles bij elkaar op en je weet dat dit een haast eindeloze combinatie aan opties biedt.

Deze prestigieuze prijzen bevestigen de toewijding van Fox aan innovatie en het streven naar uitmuntendheid in ontwerp. Bovendien is de Metamorphosis FX-556 uitgerust met de innovatieve Radius-vergrendeling, een kenmerkende eigenschap van Fox-messen die veiligheid en gebruiksgemak naar een hoger niveau tilt. Met de Radius-lock zijn de duimsteun voor het openen van het zakmes en de vergrendeling samen gecombineerd. Dit komt het gebruiksgemak ten goede.

Fox Metamorphosis FX-556 Complete set met opties
Hier zie je alle opties die voor de Fox Metamorphosis FX-556 beschikbaar zijn.

Fox Metamorphosis FX-556 bij Knivesandtools

Bij Knivesandtools zijn we trots de Fox Metamorphosis FX-556 aan te bieden. Het vertegenwoordigt onze voortdurende inzet om de meest vooruitstrevende en innovatieve producten.

In de nabije toekomst is de Fox Metamorphosis FX-556 in onze shop verkrijgbaar. Zowel in de standaardconfiguraties als de volledig personaliseerbare versie waarmee je jouw unieke zakmes configureert.