Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Fenix TK30 ‘White Laser’ zaklamp

Ontdek de Fenix TK30 ‘White Laser’ zaklamp. Deze zaklamp is echt uniek: precieze verlichting, een enorm bereik én zeer robuust. Door de zeer geconcentreerde lichtbundel verlicht je tot een afstand van maar liefst 1200 meter! Ideaal in situaties waar je ver vooruit moet kijken en je doel niet wilt missen. Denk hierbij aan de jacht, zoekacties en overige tactische doeleinden. De Fenix TK30 heeft de naam 'White Laser' zeker verdiend.

Vergelijking van lichtbundels: Fenix TK30 en een algemene zaklamp

De Fenix TK30 is jouw betrouwbare partner in de meest extreme situaties. De Li-Ion-accu wordt door de mechanische veren stevig op zijn plaats gehouden en de buitenkant van de zaklamp is gemaakt uit hoogwaardig A6061-T6 aluminium. Dit type aluminium is extreem stevig en zeer betrouwbaar. 

Met maar twee lichtstanden én een stroboscoopfunctie is deze zaklamp eenvoudig in gebruik. De TK30 heeft twee schakelaars: een rubberen schakelaar op de achterkant van de lamp en een roestvaststalen schakelaar op de lampkop. De rubberen schakelaar heeft een momentary-on-functie. Door deze schakelaar half ingedrukt te houden, gaat de lamp tijdelijk op de laatst gekozen lichtstand schijnen. Zodra je deze schakelaar helemaal indrukt, blijft de lamp aan staan. Wil je van lichtstand wisselen? Gebruik dan de roestvaststalen schakelaar. Eén klik en je schakelt door de standen heen. Als je deze schakelaar even ingedrukt houdt, activeer je de stroboscoopmodus.

Lichtstanden van de Fenix TK30

  • High: 500 lumen, brandduur van ca. 3 uur en een bereik van 1200 meter
  • Low: 100 lumen, brandduur van ca. 6 uur en een bereik van 600 meter
  • Strobe: 500 lumen