Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Fenix HM65R-T oplaadbare hoofdlamp voor trailrunners

De Fenix HM65R-T is een oplaadbare hoofdlamp die speciaal is ontwikkeld voor trailrunners. Het is een variatie op de Fenix HM65R. Bij de Fenix HM65R-T zijn een aantal aanpassingen gedaan die hem geschikt maken voor uitdagende buitensporten. Denk hierbij aan een grotere maximale output, een speciale hoofdband die stevig op je hoofd blijft zitten en een accu die langer meegaat.

De Fenix HM65R-T is uitgerust met twee afzonderlijke leds.

Krachtige lichtbundel

De Fenix HM65R-T is uitgerust met twee afzonderlijke leds, één voor een gefocusseerde lichtbundel en één voor een brede lichtbundel. Schakel je beide lichtbronnen in, dan krijg je een lichtsterkte van 1700 lumen. Dat in combinatie met het gewicht van 91 gram en een brandduur van maximaal 300 uur, maakt deze hoofdlamp perfect voor trailrunnen. De lamp is valbestendig tot een hoogte van 2 meter en werkt bij temperaturen tussen -35 ℃ en 45 ℃. Speciaal voor de Fenix HM65R-T is een gepatenteerde hoofdband met Sport systeem ontwikkeld. Deze is zeer comfortabel en nauwkeurig af te stellen, zodat hij altijd stevig op je hoofd blijft zitten tijdens het trailrunnen.

De comfortabele hoofdband blijft stevig op je hoofd zitten tijdens het trailrunnen.

De Fenix HM65R-T opladen

Je laadt de hoofdlamp gemakkelijk op via de usb-c-poort. Een rubberen afdekkap zorgt ervoor dat de zaklamp uitstekend beschermd is tegen water en stof. Ook zorgt dit ervoor dat de usb-poort niet beschadigd raakt. Wil je tijdens het laden graag weten hoe vol de accu nog is? Een blauwe laadindicator laat dan de laadstatus zien. Het duurt ongeveer 3 uur voordat de accu geheel opgeladen is. Zodra dit het geval is, blijft de indicator constant blauw branden.

Brede lichtstanden van de Fenix HM65R-T

  • High: 400 lumen, brandduur van ca. 12:00 uur voor wanneer je een groter gebied wilt overzien
  • Med: 70 lumen, brandduur van ca. 36:00 uur. Handig wanneer je bijvoorbeeld even je veters wilt strikken of iets zoekt op de grond
  • Low: 5 lumen, brandduur van ca. 300:00 uur. Deze gebruik je bijvoorbeeld om kaart te lezen

Gefocusseerde lichtstanden van de Fenix HM65R-T

  • Turbo: 1300 lumen, brandduur van ca. 4:00 uur*, deze gebruik je bijvoorbeeld tijdens het klimmen, of verlicht je gemakkelijk een hele bergpas!
  • High: 400 lumen, brandduur van ca. 12:00 uur. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld tijdens het trailrunnen de ongelijke ondergrond goed wilt zien
  • Low: 130 lumen, brandduur van ca. 24:00 uur voor wanneer je je over een gelijkmatige ondergrond beweegt

*De brandduur van de hoogste lichtstand is berekend op het moment van het inschakelen van de lamp in de hoogste stand. Na 2-3 minuten schakelt de lamp automatisch naar de lagere lichtstand door de temperatuur regeling.