Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fenix BC05R fietslamp vernieuwd

Nu de dagen steeds korter worden komt het steeds vaker voor dat we in het donker moeten fietsen. Een goede fietslamp is dan van groot belang om je zichtbaarheid in het verkeer te vergroten. Met de Fenix BC05R V2.0 is het geen enkel probleem om op te vallen op de weg. Fenix heeft zijn populaire BC05R fietsachterlicht namelijk een update gegeven. Deze heeft nu een fellere lichtbundel, een grotere verlichtingshoek én een langere brandduur!

De Fenix BC05R V2.0 is zeer compact en weegt slechts 28 gram!

Veilig de weg op

De Fenix BC05R is een rood achterlicht voor op je fiets. De vijf rode ledlampjes die in deze lamp verwerkt zitten zorgen voor een lichtbundel van maximaal 15 lumen. Hiermee ben je te zien op een afstand van wel 200 meter! Zijn maximale brandduur van 120 uur zorgt dat je hem niet vaak hoef op te laden. Een druk op de knop vertelt je hoeveel vermogen de accu nog heeft.

Veelzijdig oplaadbaar achterlicht

De Fenix BC05R V2.0 is te gebruiken in allerlei verschillende omstandigheden. Met de ‘High modus’ is hij ideaal voor mountain biken, racen en voor regenachtige of mistige weersomstandigheden. De ‘Low modus’ is handig in de stad of voor ritjes naar je werk. Door de meegeleverde bodyclip is deze lamp niet alleen op je fiets te bevestigen, maar ook aan je rugzak, borstzak of riem.

Verschillen met de Fenix BC05R

De nieuwe versie van de Fenix BC05R heeft een aantal updates gehad. Dit is er verandert: De Fenix BC05R V2.0 heeft een maximale lichtbundel van 15 lumen. Het oude model heeft maximaal 10 lumen. De accu van de Fenix BC05R V2.0 gaat langer mee dan zijn voorganger. De brandduur is nu maximaal 120 uur in plaats van 72 uur. De nieuwe Fenix BC05R V2.0 heeft een verlichtingshoek van 180°. Bij de vorige Fenix BC05R was dit 120°.