Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

23 Nieuwe 2015 modellen van CRKT

Het is nog januari, dus we mogen nog spreken over het nieuwe jaar. En zo’n nieuw jaar brengt altijd weer veel nieuws. Zo ook bij CRKT. De mensen van Columbia River Knife and Tool hebben 23 nieuwe knives en tools aangekondigd voor het jaar 2015.

Zo zien we bijvoorbeeld de Akari en de Achi. Fixed blades met een Japanse uitstraling, ontworpen door custom-messenmaker Lucas Burnley.

Dit vaststaande mes is niet alleen een plaatje om te zien, hij ligt ook nog eens goed in de hand. Combineer dat met een bescheiden formaat en je hebt een mooie fixed blade EDC.

Liever een zakmes wat je kunt inklappen? Dan is de G.S.D. misschien een goede optie.

G.S.D. staat voor Get Shit Done. Dit mes is echt gemaakt om te gebruiken. Geen onnodige tierelantijntjes, gewoon een strak ontworpen recht toe, recht aan mes ontworpen door Liong Mah.

De vraag is nu natuurlijk: welke modellen moeten wij opnemen in ons assortiment? Bekijk de pagina met nieuwe CRKT-producten bij CRKT en reageer op dit bericht. Dan kijken wij welke modellen we binnenkort gaan toevoegen aan onze pagina met nieuwe producten.