Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Victorinox RangerGrip 61 groen-zwart 0.9553.MC4 Zwitsers zakmes

9 review(s)
Artikelnummer VT0.9553.MC4

Reviews voor Victorinox RangerGrip 61 groen-zwart 0.9553.MC4 Zwitsers zakmes

9 review(s)
€ 58,65
Adviesprijs€ 69,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

9 review(s)
Sorteer op:
Pierre, CHINON

maandag 4 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vincent PFISTER, Portes les Valence

maandag 21 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jan, Appingedam

vrijdag 23 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

mooi mes. ben er blij mee netjes en snel bezorgd


Marc, Heerhugowaard

zondag 31 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb dit mes voor mijn dochter gekocht die op survivalkamp ging. Zelf heb ik er even mee kunnen spelen en het mes voelt zeer solide aan. Dit is een groot mes wat lekker in de hand ligt. Word zeer scherp geleverd. De ontgrendeling is even wennen persoonlijk vind ik de oude linerlock prettiger te bedienen. Het openen met 1 hand door middel van het oog gaat wat onwennig ik denk dat dit door de vorm van het oog komt ik ben zelf namelijk een Spyderco gewend. Voor de rest is het niks op aan te merken. Het is een degelijk zwitsers zakmes.


Maxime, Viroflay

dinsdag 5 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Lichtervelde

woensdag 30 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De site,gravering en levering waren perfect inorde. Voorbeeld voor veel eschops.Het mes zelf was een echte domper en niet wat ik gewoon ben van victorinox. Linkshandig kan je enkelhandig mes niet openen.flessenopener zit in de weg. Ontgrendeling een ramp. Was vervanging voor het soldatenmes.resultaat soldatenmes in broekzak en rangergrip in schuif. DIt is mijn linkshandige mening. Linkshandig koop soldatenmes.


Joop, Schiedam

zaterdag 21 maart 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi groot zakmes, groter dan de Outrider die ik al jaren heb. Ligt goed in de hand en is niet zwaar. Keurig netjes afgewerkt zoals je van Victorinox mag verwachten. Met een hand openen gaat heel makkelijk en het mes kwam echt bloedscherp uit de doos. Er is geen etui van Victorinox te koop voor dit mes, maar ik heb een etui van Tasmanian Tiger gekocht, ook bij K&T, waar het mes mooi inpast. Dan kun je het aan je riem dragen wat ik makkelijker vind dan in je broekzak dragen. Levering was zoals gewoonlijk snel en goed.


coulon, Tournefeuille

vrijdag 6 maart 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Konstantijn, Groningen

zaterdag 28 februari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goed mes. De speciaal gevormde handgreep erop zorgt voor betere grip gedurende het gebruik. De liner-lock is heel sterk, net zoals de rest van de constructie. Kortom, ik zou dit mes kunnen aanraden voor iedereen met interesse in grotere messen of outdoor activiteiten. KATO is en blijft voor mij de nummer 1 als het om messen gaat.


Artikelnummer VT0.9553.MC4

Reviews voor Victorinox RangerGrip 61 groen-zwart 0.9553.MC4 Zwitsers zakmes

9 review(s)
€ 58,65
Adviesprijs€ 69,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad