Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor SOG Seal Strike Black, Deluxe sheath SS1003-CP

10 review(s)
Artikelnummer SOG-SS1003-CP

Reviews voor SOG Seal Strike Black, Deluxe sheath SS1003-CP

10 review(s)
€ 124,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

10 review(s)
Sorteer op:
nono , YZEURE

dinsdag 20 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

John, Zwaag

vrijdag 28 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is zo'n gewild mes, die van mij is namelijk gestolen op het werk ! Dus heb er gelijk weer eentje gekocht was er namelijk erg gehecht aan geraakt. Vlijmscherp mocht je in nood komen of verdwaald raken in het bos kan je er een vuurtje mee maken. Snijt vlekkeloos door alles heen. Dikke 10


Ernst Sohn , Kaiserslautern

maandag 17 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

dave, ZOETERMEER

zondag 24 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

heel mooi fijn en degelijk mes van goede kwaliteit en ligt lekker in de hand.


MilSpek, Roosendaal

dinsdag 12 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pluspunten: Zeer mooi mes, mijn favoriet. Bescheiden formaat. Schede heeft firesteel, messenslijper en gordelsnijder. Erg fijne greep. Zoals ook in de beschrijving vermeld staat zijn de opstaande uitstulpingen op de rug van het lemmet uitermate handig als je net even wat controle nodig hebt voor bijvoorbeeld houtbewerking. Full tang. Minpunten: Heb nog geen Minpunten kunnen ontdekken.


Jordy B, Tongeren

maandag 7 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vind het een super uitziend mes. Ligt ook lekker in de hand, ook in de sheat ziet hij er fraai uit. Komt vrij scherp out of the box. Enige minpuntje is misschien wel het sheat, deze gekocht omdat ik een skydex veel leuker vind uitzien dan een stoffen. Maar deze voelt wel goedkoop en erg plastiekerig aan. Wel leuke extra's erin verwerkt.


Andrei, Tallinn

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

René Anker, Hofheim/Wallau

vrijdag 21 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

McCord, Westmalle

zondag 17 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer mooi en degelijk mes. De schede is echt een plus met een vuursteen , koord snijding en slijpsteen is dit een must have voor elke survivalist.


Bo, Roosendaal

vrijdag 8 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ding ziet er niet alleen heerlijk tacticool uit maar de geadverteerde features werken echt goed. De firesteel in de sheath. Touw snijden met het mes in de sheath. De pull through slijp optie (geprobeerd met oud mes) het werkt allemaal. Het mes is net iets meer handle-heavy dan de SEAL pup maar daar krijg je wel een functioneel uitstekende tang op de achterzijde voor terug. Al met al een leuk mes dat wat mij de betreft de hogere prijs tov de SEAL pup waard is. Laat je overigens niet afschrikken door de jimping die eruit ziet als een zaag. Het is niets scherper dan reguliere jimping die je op andere messen vind, de "tanden" zijn gewoon langer. Het werkt gewoon comfortabel. Wel even opletten met het bergen van het mes. Ik heb het mes een aantal keer moeten aanscherpen voor ik in de gaten had dat de sheath het mes bot maakt als je het achteloos erin klikt. Je moet er echt even zorg voor dragen dat je de rug van het mes licht tegen de sheath drukt bij het bergen. Op een of andere manier krijgt de snede anders een opdonder en is de snede direct beschadigd. Ik ben tevreden over het mes en SOG in het algemeen. Ik zou persoonlijk naast de SEAL Pup en Strike ook de SOG OPS graag in het assortiment van K&T zien. Dat is ook een plaatje!


Artikelnummer SOG-SS1003-CP

Reviews voor SOG Seal Strike Black, Deluxe sheath SS1003-CP

10 review(s)
€ 124,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad