Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Ruike P801-SF Blue zakmes, Stonewashed finish

19 Reviews
Artikelnummer RUP801-SF

Reviews voor Ruike P801-SF Blue zakmes, Stonewashed finish

Ruike

19 Reviews
€ 32,95
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

19 Reviews
Sorteer op:
Sebastien COSENTINO, Roquevaire

dinsdag 1 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Brice Pages, Villematier

dinsdag 12 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jim, Haarlem

dinsdag 11 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leuk mes, goed scherp geleverd.


Patrice Bongaerts, Ougrée

dinsdag 28 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michael HARDY, Eben Emael

vrijdag 29 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Philippe DERVAUX, Bioul

dinsdag 22 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Luís Pedro Pires, Lisboa

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Serge Perrouset, Sete

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

René Kloen, Musselkanaal

woensdag 16 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ruike P801-SF is voor de prijs zeker een aanrader, dit zakmes opent en sluit zo soepel, dat het voelt als een veel duurder mes. Het Lemmet was zeer scherp.


Albert, Kesteren

vrijdag 11 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leuk mes alleen werkt de flipperfunctie slecht


N, Heemskerk

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed mes makkelijk te slijpen en blijft goed scherp de flipper werkt beter dan de duimsteun. De kogellagers zijn geweldig het mes gaat soepel open en dicht en schoonmaken is te doen zolang je maar de juiste torx bits hebt.


Sven, 's-Gravenhage

zaterdag 9 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bijna perfect edc mes. Ziet er mooi uit. Niet te klein maar ook zeker niet te groot. Het mes heeft goed staal voor de prijs. De actie is soepel. Mijn enige puntje is dat je alleen tip up kan dragen en ik geef de voorkeur aan tip down.


Kees, Amsterdam

woensdag 4 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ruike P801-SF voldoet zeker aan de verwachtingen die ik eraan had na de goede reviews op YouTube. Klein puntje van kritiek is en geringe speling die optrad na eerste in gebruikname in het scharnierpunt. Met een Torx T8 schroevendraaier evenwel makkelijk na te stellen. Niet iedereen heeft dit gereedschap evenwel bij de hand.


Hans, Zwolle

dinsdag 19 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na een wat stroeve start opent het mes erg soepel. De Ruike P801-sf ziet er wonderschoon uit en ligt prettig in de hand. Zoals gebruikelijk kwam het zakmes zeer scherp uit de verpakking. En de verpakking heel chique. Tot nu toe heb ik het zakmes alleen voor eenvoudige EDC klusjes gebruikt en hierover heb ik géén klagen; integendeel. Waar ik wel benieuwd naar ben is hoe de reactie van mensen in de publieke ruimte zal zijn want ik heb dit zakmes nog alleen in en om het huis gebruikt, Naar MIJN idee neigt dit mes sterk naar een tactical mes. Moet goed opletten waar en wanneer ik dit mes ga gebruiken. Kortom een goede aankoop.


Martijn, Assendelft

maandag 18 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zit netjes in elkaar.


Maikel, Lelystad

woensdag 29 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik gebruik het mesje dagelijks Ik heb nog nooit zo een prijs kwaliteit verhouding gezien zowat een mes dat op rollerbaerings loopt en 14c28n Voor 32.95 Ik gebruik hem zowat elke dag Het 14c28n werk zeer goed met stroppen zo hoef je hem misschien maar een keer per paar maanden te slijpen Dus ja conclusie ik ben. Zeer te vreden


Joey, Yerseke

zaterdag 4 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb dit mes nu twee weken in mijn bezit en ben erg onder de indruk! Het 14C28N staal komt scheerscherp uit de verpakking en is heel makkelijk om op scherpte te houden met mijn pocketstrop en keramische slijpstaaf. Let wel op dat je de snede bij houdt, want het is een lastig (lees: hard) staal om een nieuwe snede op te slijpen. Verder echt een aanrader voor EDC!


Casper, Erpe

maandag 4 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer mooi mes, mooi verpakt ook. De tip stond niet perfect in het midden maar voor de rest ben ik tot nu toe zeer tevreden.


Anoniem, Tilburg

zondag 27 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals verwacht. Een erg mooi mes voor een goede prijs. De deep carry clip is goed geplaatst en werkt fijn Het mes gaat super soepel open waardoor de flipper echt bruikbaar is Het mes word erg scherp geleverd De verpakking van Ruike is erg goed gedaan


Artikelnummer RUP801-SF

Reviews voor Ruike P801-SF Blue zakmes, Stonewashed finish

Ruike

19 Reviews
€ 32,95
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland