Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Nitecore LA10 LED-campinglamp

8 review(s)
Artikelnummer NCLA10

Reviews voor Nitecore LA10 LED-campinglamp

8 review(s)
€ 26,95
Adviesprijs€ 29,99
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

8 review(s)
Sorteer op:
Chris, Marchienne-au-Pont

dinsdag 11 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erik , Bergen op Zoom

zaterdag 6 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed en voldoende instelbaar licht op de camping. Ook de magneetvoet erg handig. Wel jammer dat het meegeleverde touwtje na een week afbrak.


Nicos, Branszczyk

woensdag 19 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

SuperCat, Allonnes

dinsdag 28 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M van Leeuwen, Ter Aar

vrijdag 17 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Opzich een een leuke aanvulling zeker goed te gebruiken als ADC de verstelbare diffuser is zeer handig in kleine donker ruimtes. Er zal alleen in verloop van tijd vuil/zand tussen de behuizingen en diffuser komen. Dat zal de boel niet gebruiks vriendelijer maken. Magneet in de tail cap is wat te zwak. En voor het mooie had er een riem pocket bij gemogen. Maar weer een mooi product van Nitecore en altijd de goeden en snelle service van Knives&Tools


pvd, Oss

donderdag 29 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Veel kwaliteit voor weinig geld. Ook veel lichtopbrengst, op de laagste stand nog (te) veel licht, dit had minder mogen zijn. Verder gewoon een goed lampje.


Rob Bos, Appingedam

dinsdag 27 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Of je nu een lamp nodig bent voor backpacken, e.d.c. of voor noodgevallen. De LA10 is een goede keus. Groot vooldeel zijn de geringe afmetingen en het feit dat slechts 1 aa batterij gebruikt wordt. Zelfs in noodgevallen is altijd wel ergens een aa batterij te vinden. De lichtopbrengst is ruimschoots voldoende. Op de laagste stand (10 lumen) geeft de lamp voldoende licht om een tent of ingeval van bv stroomuitval een woonkamer te verlichten. En dat gerurende meer dan 20 uur.


JL, Diegem

maandag 5 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn ding. De LA10 woont in mijn handschoenenkastje (auto, ik heb geen echt kastje voor handschoenen in huis, zou wel raar zijn.) De magneet is handig om op de onderkant van je motorkap te hangen. De flitsmodus flitst met +\- de frequentie die de lampen van wegenwerkers gebruiken, ook wel handig als je in het donker met pech aan de kant staat. Best te gebruiken met Lithium AA batterijen, die hebben een lange levensduur en kunnen beter tegen extreme temperaturen dan NiMH of Li-ion. Al bij al wel content van. Onlangs nog gebruikt bij het jumpstarten van een aan de kant van de weg geparkeerde Q5.


Artikelnummer NCLA10

Reviews voor Nitecore LA10 LED-campinglamp

8 review(s)
€ 26,95
Adviesprijs€ 29,99
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad