Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Mcusta MC-113D Forge Tsuchi Small herenmes

18 review(s)
Artikelnummer MC113D

Reviews voor Mcusta MC-113D Forge Tsuchi Small herenmes

18 review(s)
€ 153,00
Adviesprijs€ 170,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

18 review(s)
Sorteer op:
Ferenc, Zamoly

dinsdag 9 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

David, Zolder

zondag 4 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wordt zeer scherp geleverd. Maar valt wat klein uit voor mij. Denk dat ik het aan mijn vrouw ga geven.


Ted, PLANCHEZ

zaterdag 21 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mark, York

dinsdag 24 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tom Marion, Ollioules

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

George Simpson, Ballingarry

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Will Lm, Sutton Coldfield

zaterdag 26 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michael Mable, Hereford

maandag 7 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

G.NORTH, RANRUPT

maandag 30 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bonne, Rouen

zaterdag 25 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniel, FIGEAC

dinsdag 21 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Alkmaar

donderdag 29 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gewoon een heel mooi mes! Kom zeer scherp (veel scherper dan bijvoorbeeld Spyderco) uit de doos. Het mes heeft een heel klein maar super scherp puntje die met te grof gebruik misschien wel zou kunnen beschadigen.


Anoniem, Augsburg

woensdag 3 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, München

vrijdag 21 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

V......, Villers Les Bois

donderdag 17 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Azzaro, Amsterdam

donderdag 11 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik koesterde al lang de wens om dit mesje aan te schaffen. Eindelijk is het dan zover en heb deze in huis. Zonder enige twijfel is dit wel het mooiste mes dat in mijn bezit is. Het is subliem gemaakt en ziet er werkelijk schitterend uit. De hamerslag die doorloopt in het lemmet is uniek te noemen. Ik heb gekozen voor deze maat omdat deze ook eenvoudig mee te nemen is in jas of broekzoek. Het functioneert ook perfect en is super scherp. Dit mes krijgt van mij een 10 en ben dus uitermate tevreden en ben zeer blij met de aankoop. Ook moest ik even de klantenservice raadplegen en ook daarvan kan ik concluderen dat ik knivesandtools uitroep tot de beste klantenservice die ik bij een website ooit ben tegengekomen. Snel, adequaat, sympathiek, behulpzaam, geduldig, persoonlijk en kreeg weer, sinds heel heel heel lang geleden, het ouderwetse gevoel van klant is koning. Bravo! De klantenservice van knivesandtools krijgt van mij een dikke 10.


Armin, Osnabrück

maandag 8 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pilatypus, Voorschoten

maandag 15 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een supermooi mesje en prachtig gehamerd maar een hele grote maar het ver/ontgrendelmechanisme is erg slecht van zn vergrendeling af te halen omdat er heel weinig ruimte voor vrijgemaakt is, al met al een hele moeilijke keuze maar heb het toch gehouden. M'n waardering is door deze tekortkoming matig.


Artikelnummer MC113D

Reviews voor Mcusta MC-113D Forge Tsuchi Small herenmes

18 review(s)
€ 153,00
Adviesprijs€ 170,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad