Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Ledlenser MH10 oplaadbare hoofdlamp

32 review(s)
Artikelnummer LLMH10

Reviews voor Ledlenser MH10 oplaadbare hoofdlamp

32 review(s)
€ 83,95
Adviesprijs€ 99,90
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

32 review(s)
Sorteer op:
Jandi, Essen

vrijdag 2 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Batterij gaat langer mee dan word aangegeven en laadt snel op. Bij aankoop van een extra batterij moet je letten naar de grootte van de pluspool. Die moet dezelfde omtrek hebben als de originele batterij. Als die kleiner is zal je lamp niet 100% sluiten.


Sk , Kilcoole

donderdag 1 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Befra, Neuville

vrijdag 24 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Klaas walther, Apeldoorn

vrijdag 10 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super lamp kan niet anders zeggen wat de omschrijving is klopt 100%


Maciej , Gneeveguilla

donderdag 19 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jack Apostel , Schepdaal

zondag 8 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Brigitte , Heusden zolder

vrijdag 22 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top product heb voor mijn pappa van 98 jaar besteld omdat hij niet goed meer ziet om de krant te lezen hij vind het alvast top bedankt


John, Boyle

vrijdag 25 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jozef Ludovic, Kortrijk-Dutsel

woensdag 14 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top, zonder meer !!!


Daniël , Rozenburg

maandag 27 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voelt degelijk aan maar is gelijktijdig ook licht in gewicht. Simpele bediening en voldoet aan de verwachting qua lumen. Tevens een handig zakje meegeleverd waarin je de accesoires en kabels in kunt bewaren.


Dennis, Kerkrade

dinsdag 14 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De lamp voldoet alle verwachtingen schijnt super. De band zit heerlijk om je hoofd. Mega kwaliteit. En 7 jaar garantie bij ledlenser als je hem aanmeld via de website. Ik ben meer dan tevreden


Jan, Essen

zondag 12 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het gewicht zou ik kunnen aanhalen als nadeel. Het voordeel is dat ik nu 3 nachten door kan gaan met de standaard batterij en de extra batterij die ik er heb bijgekocht zonder op te moeten opladen onderweg. De lamp hangt heel stabiel tegen het hoofd en dus geen geschud.


Kelly, Herselt

woensdag 21 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top lamp! Heb er 160 km mee gewandeld in 2 nachten met -10graden en hij werkt uitstekend Zeer aangenaam op het hoofd , gemakkelijk op te laden of batterij te wisselen


h, Kerkwerve

dinsdag 21 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

bediening is makkelijk ,zit comfortabel. vind licht in hoogste stand een beetje tegen vallen. mijn oude fenix hoofdlamp doet er niet voor onder is wel handig dat je kan instellen hoe de lamp aangaat


Johnny Leyssens, Huizingen

maandag 14 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Is mijn 2de heb de vorige verloren 🥴


Fred Didelot, Saint-Etienne-Estréchoux

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ERNST Matthieu, Tosse

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marco, Mariënvelde

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede oplaadlamp. Zeer tevreden.


Ronald Verwijmeren, Breda

dinsdag 22 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer sterke lamp. Precies wat ik ervan verwacht had


Rogier Van Eyk, Spijkenisse

maandag 2 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geeft goed licht. Zeer geschikt tijdens het vissen in het donker.


Artikelnummer LLMH10

Reviews voor Ledlenser MH10 oplaadbare hoofdlamp

32 review(s)
€ 83,95
Adviesprijs€ 99,90
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad