Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Leatherman Skeletool multitool 830845

97 review(s)
Artikelnummer LE5000

Reviews voor Leatherman Skeletool multitool 830845

97 review(s)
€ 94,95
Adviesprijs€ 99,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Zilver
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

97 review(s)
Sorteer op:
Anita, Mlini

woensdag 1 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roy, Helmond

donderdag 31 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede lichtgewicht multitool, komt helaas zonder hoesje om hem in op te bergen. Functionaliteit is prima. Linerlock op het mes werkt wat basic maar wel goed.


Alain LOUCHART.BSD, Lanvallay

vrijdag 25 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ekomarov, Kato Polemidia

maandag 29 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marco, Amsterdam

woensdag 12 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi formaat en goeie kwaliteit. Alles wat je nodig hebt op een wandeling of voor EDC gebruik.


DPO, København Ø

zondag 11 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tim, SCHWABWILLER

woensdag 27 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Scotland, London

maandag 18 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jordy B, Tongeren

vrijdag 25 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aangenaam verrast toen ik de verpakking opendeed. Zeer laag gewicht en toch de degelijkheid die je van Leatherman gewoon bent. Mes kwam zeer scherp aan. De karabijnhaak en bit stukje zijn leuke extra's. Leuke EDC voor bij je te hebben.


jean-paul, norroy les pont a mousson

dinsdag 2 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

JEAN MICHEL BADIN, PAU

donderdag 1 juli 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

christophe riondy, Rueil Malmaison

dinsdag 4 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lothar Dietrich, wohratal

donderdag 17 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Christophe Debove, Montcavrel

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vincent, Rijswijk

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals je mag verwachten m


Eric Lagraauw, Bleiswijk

zondag 6 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leatherman en Knives and tools hebben mij onwijs goed geholpen met het gebroken mes van mijn multitool. De garantie bepalingen van Leatherman zijn heel goed, en Knives en Tools hebben het herstel voor mij geregeld met Leatherman. Producten verkopen kan iedereen maar als het op problemen aankomt kan je het kaf van het koren scheiden. Voor jullie in ieder geval het het maximaal aantal sterren van mij, helemaal top! Groetjes Eric


Marc Chenorio, Les peines mirabeau

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Greg Toner, Dublin

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kepala Mati, Zwolle

maandag 11 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede multitool. Ik heb deze genomen voor de goede tang die de Skeletool aan boord heeft. Het mes is redelijk (HC420 staal, erg taai en roestvast), in ieder geval vlijmscherp en met een goede punt. De tools zijn door de degelijke handgreep goed te gebruiken. Daarbij relatief licht. Een pry-bar als extra functie was perfect geweest op deze tool. Afwerking wat mij betreft 100%. Ik heb vaak gelezen dat men het ding vrij 'stug' in het gebruik vindt. Ik vind dat juist een groot voordeel, omdat het de tool erg robuust maakt, en er zit nergens enige speling op. Ander voordeel vind ik dat er geen overbodig spul op zit. Dingen die je toch nooit gebruikt.


Anoniem, meilhan sur garonne

vrijdag 19 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer LE5000

Reviews voor Leatherman Skeletool multitool 830845

97 review(s)
€ 94,95
Adviesprijs€ 99,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Zilver
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad