Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Kizer C01C Sheepdog XL Carbonfiber V5488C3 zakmes

29 review(s)
Artikelnummer KZV5488C3

Reviews voor Kizer C01C Sheepdog XL Carbonfiber V5488C3 zakmes

29 review(s)
€ 96,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

29 review(s)
Sorteer op:
Jan, Sobral de Monte Agraço

woensdag 10 juli 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heavy duty knife, mooie prijs voor een hoop mes, ligt goed in de hand


Ben , Naaldwijk

woensdag 10 juli 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het mes is groot en vlijmscherp


Peter, Bärnbach

woensdag 10 juli 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Luc, Fréconrupt

dinsdag 14 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kim, Sint-Niklaas

donderdag 18 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een groot mes , daar is geen ontkennen aan , maar het voelt goed in de hand. Is zeer makkelijk éénhandig te openen . Is zéér scherp direct uit de doos. Ik ben er gewoon zeer tevreden van dat ik dit heb aangekocht.


Miguel Angel , VALDEPEÑAS

maandag 4 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

K , Fleurus

zondag 4 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

B.P., BIESMEREE

zondag 31 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Grand Fab, Oyonnax

dinsdag 22 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jos, Landgraaf

dinsdag 8 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een prachtig mes,het heeft echt een wow factor,licht lekker in de hand en is vlijmscherp.Ik bewonder het iedere dag,een echt mannen mes.En de afwerking is ook van hoge kwaliteit.Alles bij alles een echte aanrader.


Diederik, Nieuwerkerken limburg

vrijdag 30 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer handig mes zeer stevig en het handvat blijft tot nu toe zeer mooi


MP, Gelsenkirchen

vrijdag 23 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

The Dude, Köln

vrijdag 19 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

tjibbe, Veenendaal

maandag 24 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als je dit mes al ziet op de website denk je dat wat een gaaf ding! Maar in het echt is het wauw! Dit Is een mooi groot zakmes dat tegen een stootje kan maar daarin tegen niet zwaar weegt en makkelijk in een broekzak te dragen is. Ik merk zelfs amper dat ik hem bij me draag en ik kan eerlijk zeggen dit is een BEEST en overgens vlijmscherp. Dit is mij favorite EDC mes nu, klapt ook zeer soepel open met flipper en past perfect in de hand. Mooie verpakking derbij en zeer snel gelevert door Knives and Tools, dit is kwaliteit👌


niek, Harskamp

woensdag 19 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi scherp mes, viel iets groter uit als verwacht voor mij was dat een plus punt. Ligt lekker in de hand! Sluit en opent soepel. Veel heel veel mes voor het geld!


Metzi , Richtenberg

donderdag 16 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

AK, Dordrecht

dinsdag 14 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wauw, wauw en nog eens wauw.... Wat een geweldige prijs kwaliteitsverhouding is dit merk en type mes! Materiaal gebruik subliem en de ligging in de hand, top! Als je het mes beet hebt en ermee wilt gaan snijden is het net alsof je een japans koksmes in handen hebt. Je snijdt dan ook als een koning :) Geen speling op het mes en het gaat als een geoliede machine open en dicht. Ik ben dermate verbaasd dat ik niet begrijpen kan doe men dit kan maken voor dit geld!? Het uiterlijk, je moet ervan houden en dat is wat ik doe! Als je het binnen krijgt geeft dit mes je letterlijk een glimlach van oor tot oor. Want de foto vh mes is indrukwekkend. Wanneer je het in je handen hebt is het alsof je de mooiste vrouw voor je hebt staan en je stijf staat van verbazing, de rups in je buik op klappen staat, tor de vlinder eruit komt fladderen. Dit heb je nog nooit gezien en je wilt het bezitten. Belangrijker te noemen, je wilt het nooit meer kwijt! Ik was serieus waar onder de indruk van het geweld wat je in handen hebt (op de uiterst positieve wijze, wel te verstaan). Aldus, dit merk is een must have om te bezitten. Ik ben 500% fan geworden en dit was zeker niet mijn laatste Kizer mes!


Riccardo, Trezzano Rosa

donderdag 1 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kurt, Kessel

maandag 5 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De aanduiding XL is effectief letterlijk te nemen. Vooral de breedte in dichtgevouwen positie is wennen tov een 'standaard' EDC mes. Maar voor de rest tovert het steeds en glimlach op je gezicht als je dit zeer stevige mes openklapt. Dit gaat trouwens zeer vlot en speling-vrij. Takken van 2 à 3cm doorsnede zijn vlot af te hakken in een paar halen indien nodig. Voldoende scherp uit de doos en praktisch inzetbaar voor vele snij taken. Ik heb het steeds op zak bij elke boswandeling.


Joli couteau, comme sur le descriptif., auboué

woensdag 31 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer KZV5488C3

Reviews voor Kizer C01C Sheepdog XL Carbonfiber V5488C3 zakmes

29 review(s)
€ 96,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad