Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Kershaw Shield 3920 by Rick Hinderer

8 review(s)
Artikelnummer KE3920

Reviews voor Kershaw Shield 3920 by Rick Hinderer

8 review(s)
Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

8 review(s)
Sorteer op:
Sofian, Dongen

donderdag 9 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit mes presteert op alle fronten beter dan ik had durven hopen. Het mes zit perfect gecentreerd in het handvat als hij gesloten is, eenmaal open geklapt zit er nog geen millimeter speling op lemmet wat overigens super scherp aankwam. Het tanto lemmet is naast ontzettend mooi ook nog eens goed te gebruiken. Door middel van de flipper maar ook de duimsteun is dit assisted opening mes vliegensvlug klaar voor gebruik. Het lemmet komt trouwens bij dit model er niet met teveel kracht eruit waarmee ik bedoel dat hij door de assisted opening echt niet uit je hand zal vallen maar precies de juiste hoeveelheid kracht heeft om snel te openen. Ook de duimsteun is met wat oefening zeer goed te gebruiken. De framelock sluit het mes perfect op en voelt betrouwbaar aan. De pocketclip had iets dieper gemogen omdat hij vrij ver boven je broekrand uitkomt. Het handvat pakt lekker en hier heeft de flipper ook weer wat meerwaarde want deze geeft de wijsvinger extra steun. Qua gewicht en balans blijft dit mes een topper. Eindconclusie: Gelet op de prijs van dit mes zijn er weinig messen die hier aan kunnen tippen. Oké het staal kan beter maar dan was hij duurder geworden. Het mes voelt kwalitatief betrouwbaar en stabiel en ligt lekker in de hand. Groot pluspunt voor mij; Je kan er ook heerlijk mee spelen 's-avonds op de bank...


Anoniem, Orvelte

dinsdag 3 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Van Es, Alphen aan den Rijn

maandag 26 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik vind het een mooi mes en redelijk scherp. Maar door de assisted opening is het niet aan te raden om de thumbstuds te gebruiken , omdat het mes sneller open gaat dan je duim kan volgen en je zo de onderkant van het mes raakt en jezelf kan snijden.


Brodie , Newcastle under lyme

zaterdag 3 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anonym, Duisburg

maandag 12 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kevin Beers, Zaandam

zaterdag 14 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede kwaliteit, scherp en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.


chris, Brecht

dinsdag 26 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima zakmes. Zijn geld waard. Afwachten of de degelijkheid blijft na bvb. een jaar gebruik. Compact, niet te zwaar , niet te licht, ligt goed in de hand. Had er graag een passend buikriem hoesje bij aangeschaft ,maar vind niks passend.


Jan, Leiden

dinsdag 26 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vlijmscherp geslepen. Prachtige afwerking. De assisted opening werkt razendsnel en zonder veel kracht te hoeven zetten. Het mes ligt heerlijk in de hand. Voor een appeltje te schillen is het overkill. De looks zijn erg aansprekend.


Artikelnummer KE3920

Reviews voor Kershaw Shield 3920 by Rick Hinderer

8 review(s)
Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland