Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Hultafors HVK Craftsman's Knife 380010 carbon, vaststaand mes

24 review(s)
Artikelnummer HF380010

Reviews voor Hultafors HVK Craftsman's Knife 380010 carbon, vaststaand mes

24 review(s)
€ 4,95
Adviesprijs€ 5,50
± 2 maanden

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Materiaal handgreep: Polypropyleen
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

24 review(s)
Sorteer op:
Dario, Torino

vrijdag 19 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Olivier , MONTIGNY-LE-TILLEUL

woensdag 27 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

G.Romanini, Pianoro BO

dinsdag 13 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vincent, Gent

dinsdag 6 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel blij met dit mes(je). Het lemmet had iets langer mogen zijn. Het handvat ligt heel goed in de hand - al is het aan de grote kant. Het is een heel stevig en scherp mes dat, zeker voor die prijs, heel nuttig zal zijn.


Carlo Saverio, Bellaria - Igea Marina

woensdag 31 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jaap, Sint-Annaland

zondag 28 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jammer dat ze zo oxideren, verder een fijn mes


CetA, digoin

woensdag 1 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nele, Dendermonde

zondag 30 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel tevreden over deze messen. Besteld voor de kinderen om te bushcraften maar ze kwamen voor iedereen al heel goed van pas!! Scherp en sterk


Le plombier alsacien, Saint-Affrique

woensdag 7 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Otto, ROTTERDAM

maandag 17 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig no nonsense mes. Ook ik heb ooit een aantal jaren 80 films gezien (Rambo, Crocodile Dundee) en ben daardoor geïnspireerd geraakt om een survival mes te hebben. Zo'n groot lomp ding waarmee je lekker kan hakken en hout kan splijten enzo. Na veel research werd dat destijds voor mij het mes dat Glock maakt, erg robuust en niet kapot te krijgen. Onlangs ben ik die kwijtgeraakt en stond ik opnieuw voor de keuze. Mijn conclusie was toen, dat ik al die tijd nooit heel veel heb gehad aan zo'n dik lomp mes. Ik dacht aan de hoeveelheid keren dat ik tijdens het kamperen mijn Victorinox erbij pakte en het Glock mes aan mijn riem in de schede bleef. En aan de "wijze" woorden van Cody Lundin die beweerde dat je niks meer nodig hebt dan een kleine Mora. Een klein mes is vaak handiger. En nee je kan er niet mee hakken en beperkt hout mee splijten, maar de rest van de dingen die je wel echt vaak doet, zijn veel handiger met een klein mes. Mijn tip voor het verwerken van brandhout: neem een zaag of bijltje mee. Ik heb dit mes in de catalogus van Tool Station gezien, en aangezien dit een professionelere context is, had ik er meteen al meer vertrouwen in. Ik vond het idee van een simpel basaal mes voor professioneel gebruik een heel fijn idee. En na het kijken van wat filmpjes op youtube bleek het ook nog een redelijk onverwoestbaar ding te zijn. En dat voor een paar euro! Dat maakt pas echt dat je ermee kan doen wat je wil, ipv een 100 euro ding wat je dan uiteindelijk niet vies wil laten worden ofzo, haha. En met alles ermee doen bedoel ik niet alleen in het veld. Wil je bijvoorbeeld een firesteel in het handvat? dan boor je toch gewoon een gat in het handvat? Ga je niet doen met je 100euro+ mes, maar deze wel natuurlijk! De schede past perfect, je krijgt het mes er niet uit geschud wat je ook doet, maar als je hem eruit trekt, gaat dat heel soepel. Het enige nadeel van het hele ding is de riemlus, die je moet aanpassen voor een normale riem, en waar die openklapt is het plastic vrij dun, ik vraag me af hoe vaak je hem open en dicht kan doen voor het afbreekt. En ja, oranje dus eigenlijk handiger dan OD als je hem niet wil kwijtraken.


Vincent, Bonneuil-sur-Marne

woensdag 29 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daan, Schellinkhout

vrijdag 24 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes handig voor op de klus en zeker goedkoop!


Michael, Apeldoorn

donderdag 10 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Simpel eenvoudig en doet wat het moet doen.


Jesper mikkelsen, thisted

dinsdag 13 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nick, Cork

zondag 21 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ROBERT MOUGNOS, ST PIERRE D'IRUBE

woensdag 8 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Patrick Weckx, Scherpenheuvel

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als monitor in het bushcraft / Survival wereldje had ik een paar van Hultafors HVK Craftsman's Knife 380010 carbon, vaststaand messen aangeschaft om les te geven aan kinderen van 9 tot 12 jaar. Dit mes is ideaal geschikt om jongeren leren om te gaan met een vast mes. wegens het carbonstaal zijn ze verplicht om deze messen te onderhouden. ze laten zich zeer makkelijk slijpen en zijn ook geschikt voor de "flint and steel" techniek bij vuurmaken. een aanrader.


Janssen, Heeswijk-Dinther

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes, erg robuust en ligt fijn in de hand. Echte aanrader!@


Gert Albert, Wellen

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle en correcte afhandeling. Alles verliep naar wens. Aanrader.


Anoniem, Bordeaux

donderdag 1 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer HF380010

Reviews voor Hultafors HVK Craftsman's Knife 380010 carbon, vaststaand mes

24 review(s)
€ 4,95
Adviesprijs€ 5,50
± 2 maanden

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Materiaal handgreep: Polypropyleen
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad