Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, morgen verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fontenille Pataud L6PCN 'Nature' zwart buffelhoorn

10 review(s)
Artikelnummer FPL6PCN

Reviews voor Fontenille Pataud L6PCN 'Nature' zwart buffelhoorn

10 review(s)
€ 182,75
€ 215,00
-15%Je bespaart 32,25
Op voorraad

Vandaag besteld, morgen verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

10 review(s)
Sorteer op:
David, Crowle

zaterdag 7 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Piotr, Dordrecht

woensdag 24 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een juweel van een mes wat prachtig is afgewerkt. Voelt zeer solide aan en toch niet te zwaar van gewicht. Is zijn geld zeker waard want kwaliteit wint altijd,en als je messen verzameld moet je er zeker een van dit merk hebben.


Maarten, Amsterdam

donderdag 5 maart 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voordat ik definitief over ben gegaan tot aankoop heb ik eerst contact gehad met de klantenservice. Deze heb ik als zeer vriendelijk en servicegericht ervaren en heeft zeker bijgedragen tot de definitieve aankoopbeslissing. Het mes werd op tijd bezorgd en voldoet aan alle verwachtingen. Werkelijk een prachtig gebruiksvoorwerp met luxe look & feel. Helemaal tevreden.


Marc, Utrecht

dinsdag 30 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is mijn eerste Laguiole mes en ik ben zeer onder de indruk van zowel de 'looks' als de kwaliteit. Een echte stijlicoon en fantastisch afgewerkt. Het mes voelt zeer solide aan. Er zit geen speling op het lockingsmechanisme in geopende toestand, het staal is gemakkelijk te slijpen en blijft bij dagelijks gebruik ook lang scherp. De service van Knives and Tools was perfect zoals altijd. Een werkdag later al door de bus. Zeer servicegericht, gebaseerd op vele ervaringen uit het verleden.


frank, Zeist

maandag 15 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prachtig mes, heb hem cadeau gekregen voor mijn verjaardag. ik was in eerste instantie niet helemaal happy, maar knives & tools heeft dit zeer voortvarend en uitermate origineel opgelost, chapeau !!


Markus Hamp, Selzthal

dinsdag 12 november 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

hanz, utrecht

zaterdag 6 oktober 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Helemaal top. Dit juweeltje stond al een lange tijd op mijn verlanglijst. Dit is wat je noemt een zakmes.


raimond, Zutphen

zaterdag 25 februari 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is gewoon een heel mooi laguiole mes , de vergrendeling doet geen afbreuk aan het ontwerp , het is een mooi geheel , de kwaliteit van de gebruikte materialen is perfect , net als de afwerking .


ben, ninove ( voorde )

donderdag 8 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prachtig mes!Echt vakmanschap ! Snelle levering ( 2 dagen ).


scherp, Deventer

zaterdag 12 februari 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

het mes werd zeer snel geleverd en werkt prima, lekker licht in de broekzak ik heb het gekocht omdat de messen in de meeste restaurants bot zijn of het is een kartelmes maar dat werkt niet en dat is zonde van die lekkere biefstuk ook goed te gebruiken voor het uitbenen van de je karbonade . GR W Scherp


Artikelnummer FPL6PCN

Reviews voor Fontenille Pataud L6PCN 'Nature' zwart buffelhoorn

10 review(s)
€ 182,75
€ 215,00
-15%Je bespaart 32,25
Op voorraad

Vandaag besteld, morgen verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad