Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fenix ARE-X1 batterijlader 18650 en 26650

13 review(s)
Artikelnummer FEARE-X1

Reviews voor Fenix ARE-X1 batterijlader 18650 en 26650

13 review(s)
€ 8,95
€ 9,95

-10%

Je bespaart 1,00

± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

13 review(s)
Sorteer op:
Willem Van de Velde, Elim

dinsdag 15 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De 5 sterren zegt genoeg. Nette site en snelle levering.


WALTER, LIER

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Is mijn 2de. Heb hem weer in de eerste plaats aangeschaft als powerbank. Klein en gemakkelijk ergens tussen te steken. Doe er wel een rekje of wat velcro rond om alles bij elkaar te houden. Als oplader eerder voor noodgeval.


E.S., Reinheim

vrijdag 2 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Simon, Amsterdam

donderdag 28 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik had vorig jaar al eens zelf een batterij lader voor 18650 accu's gebouwd met een accu-houder en micro-usb in poort. Zodat je een lekker compact systeem krijgt dat je altijd bij je kan hebben. Helaas was de printplaat met processor en micro usd aansluiting niet beschermd bij mijn zelfgebouwde versie en is dit na verloop van tijd stuk gegaan. De 'professionele' versie van Fenix is dan ook een verademing wat betreft de bouwkwaliteit, en zoals ik al zei echt onmisbaar om als pocket charger de 18650-accu's overal op te kunnen laden als je onderweg bent.


Walter, LIER

dinsdag 9 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb hem in de eerste plaats aangeschaft als powerbank. Als oplader eventueel. Heb hem wel eens getest als oplader en wanneer batterij "volledig" geladen was heb ik de batterij in de oplader Fenix ARE-C1+ gestoken. Hieruit bleek dat de batterij toch niet volledig vol was want hij heeft nog moeten bijladen. Als powerbank 5 sterren en als oplader 4 sterren.


Robin, Leeuwarden

donderdag 12 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kun je leuk acuut mee opladen. Oja, en accu's opladen.


Ik, Oirsbeek

woensdag 7 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn dat deze oplader ook als powerbank gebruikt kan worden. Helaas is de microUSB-poort zeer fragiel en heeft deze na twee weken al een los contact.


Bernersenn aus Nienhagen, Nienhagen

maandag 28 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Paul, Amsterdam

woensdag 6 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had niet gedacht dat het zo'n handig dingetje was maar voldoet gewoon prima, en meer dan, want heeft ook nog USB om telefoon oid op te laden vanaf de volle batterij (nog niet gedaan), maar handig en ook goed.


marco nederlander , mopertingen(bilzen)

donderdag 18 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

een compacte fuctionele oplader ,bijna overal is tegenwoordig een computer aanwezig dus kun deze gebruiken om je accu op te laden.Alleen jammer dat er geen omvormer bij is waarmee je hem in de stroom kunt opladen.


Jorrit, Haren Gn

dinsdag 16 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ben zelf liefhebber van 18650 accu's in zaklampen en samen met deze Fenix ARE-X1 batterijlader is het een perfecte externe stroombron voor telefoon, mp3 en dergelijke die gewoon via de USB-poort is op te laden.


recht zo die gaat, Almere

maandag 15 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze lader dient nog aangesloten te worden op een USB uitgang (GSM - PC - o.i.d.). Het ziet er eenvoudig uit, maar er zit toch de nodige (veiligheids) elektronica in. Wanneer er een (lege) accu in wordt geplaatst, gaat het Ledje eerst ROOD knipperen. Is de accu opgeladen, dan wordt het Ledje groen. Voor diegenen, zoals ik, die slechts 1 accu gebruiken, is deze lader meer dan voldoende (en niet duur). Let op: er kan ook een 26650 accu in (geen ervaring).


Anoniem, Rijswijk

donderdag 7 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eerlijk gezegd was ik erg verrasd toen ik de verpakking openmaakte. Ik had er een netadapter bij verwacht. Ik adviseer K & T er nog iets specifieker bij te zetten dat deze er niet bij zit en dat je hem met je telefoon/tabletlader moet voeden. Ondanks dat, een goedkope en fijne lader en na wat nadenken is het eigenlijk heel handig voor op vakantie. Dan heb je vaak toch al een telefoonlader bij je dus dat scheelt weer een netadapter meenemen.


Artikelnummer FEARE-X1

Reviews voor Fenix ARE-X1 batterijlader 18650 en 26650

13 review(s)
€ 8,95
€ 9,95

-10%

Je bespaart 1,00

± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland