Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fenix APB-20 opbergtas voor hoofdlampen

9 review(s)
Artikelnummer FEAPB-20

Reviews voor Fenix APB-20 opbergtas voor hoofdlampen

9 review(s)
€ 5,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

9 review(s)
Sorteer op:
Joeri, Sint-Niklaas

dinsdag 30 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik gebruik deze tasjes om mijn lapje en laadkabel te bewaren. ik gebruik het voor een NiteCore NU20, en eenNU25 en een HC 65. bij die laatste is het wat krap maar het gaat nog, die twee andere ruimte genoeg. alles blijft mooi samen, en komt nie onder het stof te zitten, en nooit meer zoeken naar waar is die verdomde laadkabel


Kees, Beusichem

dinsdag 4 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi stevig tasje. Wel wat krap voor de HM61R om hem in op te bergen maar voor onderweg prima.


Erik Winkelaar, IJsselstein

dinsdag 24 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het tasje is net te klein om de hoofdlamp in op te bergen met de complete hoofdband. Het is echt passen en meten.


JJ van der Beek, Emst

dinsdag 25 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Functionele opbergtas


Bjørn Bakkers, Hank

donderdag 9 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het bestellen op de site ging vlot. Ik kon alles goed vinden. Het artikel was de VOLGENDE dag in huis. Helemaal top


N/A Bernard Arcq, Tubize

dinsdag 8 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan Jaap Leeuw, Amsterdam

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel practisch, alleen nog twijfel over de slijtvastheid op de langere termijn


Henk Baltus, Amsterdam

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed tasje


Bjorn, Antwerpen

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mijn HL 55 met hoofdband past er NIET in, ik heb de mesch er moeten uitknippen om het er met moeite in te krijgen. Dus iets extra zoals bv een batterij is een no go. Fenix heeft goede lampen maar dit had beter gekund.

Reactie van Knivesandtools

<p>Wij hebben het zelf ook getest, en de HL55 past zonder problemen in de opbergtas inclusief&nbsp;twee 18650-accu&#39;s. We zullen nog wel even contact met je opnemen om na te gaan waar het verkeerd gaat, en of we jou eventueel nog verder kunnen helpen.</p>


Artikelnummer FEAPB-20

Reviews voor Fenix APB-20 opbergtas voor hoofdlampen

9 review(s)
€ 5,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland