Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fällkniven SK2 Embla jachtmes

12 review(s)
Artikelnummer FKSK2L

Reviews voor Fällkniven SK2 Embla jachtmes

12 review(s)
€ 298,95
Adviesprijs€ 367,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

12 review(s)
Sorteer op:
Max , Salzkotten

woensdag 27 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans, Nieuw Vennep

donderdag 15 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een prachtig mes! het ontwerp is strak en mooi in balans. Het hout heeft een mooie, diepe glans en is uitzonderlijk scherp. Formaat is precies goed en ligt uiterst goed in de hand. Prijs/kwaliteit is uitzonderlijk. Veel mooie woorden, maar het mes verdient het.


M. Gonser , Plochingen

zondag 31 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eiken, Bad Arolsen

woensdag 18 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hugues kraft , Grabels

zondag 21 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ko, Amsterdam

maandag 6 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes.


Kwinten, Amsterdam

zaterdag 21 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtig mes. Is mooi afgewerkt. Ligt goed in de hand, goede balans ook. Superscherp. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Dikke plus!


Henny, Maarssen

woensdag 28 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtig mes , mooi handzaam formaat.


Richard , Waalwijk

dinsdag 1 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel fijn mes voor bushcraft en jacht . Blijft goed scherp . Zit wel zeer strak in de schede . Ik ben er in iedergeval heel content mee .


Roman , Wijchen

vrijdag 27 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lang nagedacht over of ik deze wilde kopen, maar uiteindelijk toch gedaan! Super blij mee! Prachtig en kwalitatief hoogwaardig mes. Het enige minpuntje was dat er een knoestje in het hout van het handvat zit. Dit vind ik optisch jammer.


Phil, Füssen

woensdag 11 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rudolf, Essen

zaterdag 16 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer FKSK2L

Reviews voor Fällkniven SK2 Embla jachtmes

12 review(s)
€ 298,95
Adviesprijs€ 367,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad