Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Cold Steel Finn Wolf 20NPF

11 review(s)
Artikelnummer CS20NPF

Reviews voor Cold Steel Finn Wolf 20NPF

11 review(s)
€ 64,95
€ 81,95

-21%

Je bespaart 17,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

11 review(s)
Sorteer op:
Roberto Staub, Lutherstadt Eisleben

maandag 7 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

SIMON Franck , LE CAP D'AGDE

zaterdag 28 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Robbert, Voorthuizen

zaterdag 24 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb dit mes aangeschaft omdat het een vouwbare scandi is :) Gewoon dat simpele feit trekt mij onwijs, en de aantrekkelijke prijs. Nu een paar weken in gebruik dus nog niet heel veel ervaring, maar ik kan je wel vertellen dat het eerste wat ik heb aangepast is de duimschroef: die heb ik gewoon weggehaald. Die zit on-wijs in de weg bij alles: stroppen, slijpen en houtbewerking. Als ik snij gebruik ik het liefst de snede zo dicht mogelijk op mijn hand. Met deze grote knobbel kan het niet. Weg ermee.. Hoef mijn messen toch niet met 1 hand te openen, beetje onzin vind ik dat persoonlijk. Ieder zijn ding :) Verder mijn indrukken van het mes: - Goed dik staal, maar niet te dik (geeft je een vertrouwd gevoel) - Prachtige scandi grind, lekker hoog en echt 0 degree scandi - Goeie lengte voor alle daagse taken, mijn ideale lengte eigenlijk - Rug is scherp genoeg voor het schrapen van tondel & een firesteel - Handvat is iets dun maar heb grote handen: wellicht ligt het hier aan - De pocket-clip is fantastisch: steekt totaal niet uit, klemt zeer goed en is voor mij diep genoeg. De kromme kont van het mes zorgt ervoor dat hij absoluut niet in de weg zit in je rechterbroekzak - Hij is licht, maar voelt toch stevig genoeg - Onwijs scherp, houdt zijn snede redelijk goed en is zeer makkelijk weer scherp te krijgen (heb hem alleen nog gestropt) - VEEL minder zichtbaar dan een normaal riem-mes, dus deze draag ik als een EDC. Niemand ziet het, niemand heeft er last van. Op bushcraft uitjes gebruik ik dit mes ook voor alles, van vuur maken tot eten bereiden. Mijn 'schede messen' komen alleen nog naar buiten als ik er zin in heb :) - Blad zit echt superstevig in het handvat, in- en uitgeklapt. Geen speling, geen losse delen, geen gevoel van slapheid. Ok je moet er niet mee batonnen maar dat doe ik toch al niet met mijn messen.. Voor kampeer-trips, bushcraft trips, hiking trips, EDC gebruik etc is hij ideaal. Niet perfect voor het bereiden van voedsel, maar daar is scandi ook niet voor.. Als je op zoek bent naar een leuk EDC bushcraft mes: je zal echt geen spijt krijgen van dit mes! Ps: Geef het handvat wat tijd, mijn eerste indruk was "argh slap plastic" maar na een tijd gebruik merk ik nu dat het duurzaam is, goed schoon te maken en het zit gewoon goed in de hand.


Anoniem, Aschaffenburg

zaterdag 3 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Hürth

donderdag 19 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Osman, lier

zaterdag 12 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een echte aanrader!


Anoniem, Büttelborn

donderdag 20 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Antal Márton, Hermagor

zondag 5 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jaap, Gouda

donderdag 6 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een prima mes. Vlijmscherp, goed gecentreerd. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader


Victor, Vianen

zondag 25 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is een kwalitatief goed zakmes. En inderdaad zeer scherp, door het soort metaal wat er gebruikt is. Ik heb er nog geen hout mee gesneden, maar tot nu toe gebruikt om even iets door te snijden e.d. Zeker een aanrader voor op de camping, op survival! of als alledaags zakmes. Geen speling op het lemmet. Daarnaast kan je de schroefjes iets aandraaien als het mes door verlvuldig gebruik wat losser wordt. Ligt goed in de hand. Handvat is ook zeer sterk en niet in te drukken/buigen. Al met al een mes waar ik erg blij mee ben en daarnaast dagelijks bij mij draag.


robin, Tricht

donderdag 12 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

heerlijk mes, de combi van een scandi grid in een vouwmes is al redelijk uniek...en dan ook nog met een tri ad lock.mes is heel licht en oersterk. bij eerste gebruik was de rand van de snede wat dun dus bij grote druk kwamen er kleine vervormingen in het lemmet maar even over de steen en nu nog steeds vlijmscherp maar ook sterker. mate van scherpte was vanuit de fabriek ook echt bizar. het slot was wat stug in begin maar na drupje olie en beetje mee spelen gaat ie nu lekker soepel. punt van mes is zeer sterk ne ook na gebruik absoluut geen blade play. Sinds de dag van aankoop is deze wolf niet uit mijn zak geweest. voor mij een perfect edc mes met een prijs die je niet bang maakt om hem te gebruiken. ik denk dat ik er later nog 1 koop als reserve.


Artikelnummer CS20NPF

Reviews voor Cold Steel Finn Wolf 20NPF

Cold Steel

11 review(s)
€ 64,95
€ 81,95

-21%

Je bespaart 17,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland