Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Claude Dozorme Haute Cuisine kelnersmes, Ramshoorn

0 review(s)
Artikelnummer: CD5-14-126-37

Dit product is niet meer leverbaar

Volledige beschrijving

Dit Claude Dozorme Haute Cuisine-kelnersmes is een luxe wijnaccessoire in moderne stijl. Het design doet een beetje art-deco aan. Een populaire ontwerpstijl uit begin 20e eeuw, de begintijd van het messenmaker Claude Dozorme.

De naam Haute Cuisine schept flinke verwachtingen. Zoals je bij topchefs de hand van de meester terug ziet herken je bij dit kelnersmes ook de hand van de messenmaker. Natuurlijke materialen worden gecombineerd met een prachtig gepolijst frame.

De handgreep is gemaakt van ramshoorn. Een prachtig natuurlijk materiaal met een grillig karakter. Aangezien dit een natuurproduct is kunnen variaties voorkomen, ieder kelnersmes is hierdoor uniek!

De aansprekende looks van dit Haute Cuisine-kelnersmes worden gecompleteerd door technische perfectie. De kurkentrekker is namelijk slimmer dan je zou denken. Hij loopt een beetje taps toe naar de punt. Hierdoor bevrijdt hij zelfs de oudste wijnflessen van hun kurk, zonder breuk.

Om de capsule rond de kurk te verwijderen heeft Claude Dozorme gezorgd voor een capsulemesje. Licht gekarteld waardoor hij makkelijker door de folie heen snijdt. In één soepele beweging trek je het mesje rond de capsule en van de fles af.

De hevel zorgt ervoor dat je de kurk netjes uit de fles tilt. Tegelijk vervult hij een dubbelrol als flesopener. Voor iedereen die liever een speciaalbiertje opent dan een flesje rood of wit.

Het Claude Dozorme Haute Cuisine-kelnersmes wordt geleverd in een mooi houten kistje. Hierin zit een klein sleuteltje. Met dit sleuteltje kun je de scharnierende delen aandraaien, mochten deze op termijn onverhoopt losdraaien.

Dit Laguiole-kelnersmes is de belichaming van Frans handwerk. Met passie hebben de vakmensen van Claude Dozorme dit product gemaakt. Je ziet de hand van de meester duidelijk terug in de afwerking. Kleine imperfecties horen hierbij en geven dit product zijn authentieke Franse charme.

Specificaties

Afwerking lemmet gepolijst
Vaatwasmachinebestendig nee
Inclusief hevelkurkentrekker, flesopener, capsulesnijder, kurkentrekker
Terug

Claude Dozorme Haute Cuisine kelnersmes, Ramshoorn

Specificaties

Features & functies

Afwerking lemmet gepolijst
Vaatwasmachinebestendig nee
Inclusief hevelkurkentrekker, flesopener, capsulesnijder, kurkentrekker
Type kelnermes

Algemeen

Merk Claude Dozorme
Graveerbaar ja
Land van herkomst Frankrijk
Garantie op materiaal- en fabricagefouten levenslang

Materiaal

Materiaal handgreep hoorn

Afmetingen & gewicht

Gewicht 155 gram
Totale lengte gesloten 11.2 cm
Totale lengte geopend 15.5 cm

Dit product is niet meer leverbaar

0 review(s)